ADVERTISEMENT
Life

Cine a câștigat premiul de originalitate de la Românii au talent 2021. Surpriza este uriașă!

S-a aflat cine a câștigat premiul de originalitate de la Românii au talent 2021! Surpriza este una uriașă!
Autor: Dan Suta | 28.05.2021 | 21:08
Cine a câștigat premiul de originalitate de la Românii au talent 2021. Surpriza este uriașă!
Premiul de originalitate de la Românii au talent, în valoare de 10.000 de euro, a fost câștigat de Art of Robots. Foto: PRO TV

Trupa de dansatori Art of Robots a câștigat premiul de originalitate de la Românii au talent. Artiștii au primit 10.000 de euro și s-au zbătut pentru această sumă cu Maria Rădeanu, Daria Beleca și Duo Turkeev.

ADVERTISEMENT

Grupul de dans care i-a cucerit pe jurații și telespectatorii concursului de talente de la PRO TV este format din patru tineri talentați din Kîrgîstan.

Dansatorii au primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu la preselecții. Cei patru tineri sunt Nursultan Abilov, Salavat Alykulov, Rakhman Ergeshbekov și Renat Isirailov.

Art of Robots a câștigat premiul de originalitate de la Românii au talent. Cine sunt dansatorii acestui grup

Aceștia provin din zone diferite ale țării din Orientul Mijlociu, iar dansul a fost cel care i-a unit. Tinerii cu vârstele cuprinse între 20 și 26 de ani au dansat pentru întâia oară împreună chiar pe scena de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Dansatorii s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare. Pe internet au pus bazele trupei care a reușit performanța de a ajunge în marea finală a show-ului de talente de la PRO TV.

„Par de pe altă planetă. Nici nu știu cum puteam să mă împac cu ideea că nu se termină cu un Golden Buzz”, i-a descris Andi Moisescu pe cei patru coregrafi înainte să apese butonul de aur la preselecții.

Sezonul cu numărul 11, aproape de punctul culminant

„Am reușit și ne bucurăm foarte mult, pentru că am muncit din greu și cred că meritam din plin. Este primul Golden Buzz, așa că o să păstrăm acest confetti în valiză, pentru a le arăta și părinților mei. Am vrut să le arătăm familiilor noastre că putem câștiga și din dans.

ADVERTISEMENT

Ne-am cunoscut în urmă cu doar câteva luni și am devenit buni prieteni, ca frații”, a declarat unul dintre membrii grupului văzând succesul de care au avut parte pe scena de la Românii au talent.

Competiția de la PRO TV a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, iar anul acesta pare unul din cele mai grele din istoria concursului. Câștigătorul premiului de originalitate a fost anunțat anul acesta la începutul serii, după momentul oferit de Filip Cioc.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul trofeului, precum și locurile doi și trei vor fi anunțați la finalul serii, în jurul orei 12 noaptea. 11 concurenți s-au calificat în marea finală din 28 mai 2021.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!