News

Cine a câştigat premiul de originalitate la Românii au talent, sezonul 9. Câţi bani a luat Magitot

31.05.2019 | 20:54
Cine a castigat premiul de originalitate la Romanii au talent sezonul 9 Cati bani a luat Magitot

Românii au talent 2019 şi-a anunţat câştigătorul premiului de originalite. Este vorba despre Marius Drăguş, zis Magitot. El a reuşit să obţină mai multe voturi ca Ema Stoian sau Azeri Brothers. El a reuşit astfel să câştige un premiu în valoare de 10.000 de euro.

Ce a spus Magitot după ce a câştigat premiul de originalitate

“Mulţumesc părinţilor mei, familiei mele şi profesorilor”, a spus acesta. Combinând magia cu stand-up-ul, acesta a reuşit să intre în inimile fanilor şi ale juriului. El a ajuns în finală şi a fost nominalizat şi la premiul de originalitate, unde a avut câştig de cauză, în ciuda faptului că Ema Stoian era văzută drept favorită.

Azeri brothers, Elena Gibson, Ema Stoian și Magitot s-au luptat la premiul de orgininalitate de 10.000 de euro. Aștia au fost ales de către cei patru jurați. Ema Stoian, micuța de 10 ani a fermecat prin delicatețea și mișcările sale de dans contemporan, Azeri brothers au ținut publicul cu sufletul la gură cu momentele de forță pe care le-au prezentat pe scenă de la ,,Românii au talent”. Elena Gibson a ținut să arată că baletul și pole dance-ul pot fi efectuate perfect, iar Magitot a cucerit publicul cu numerele atipice de magice, cât și stand-up comedy.

Magitot a dat lovitura la Românii au talent! El este câştigătorul premiului de originalitate

Astăzi se alege câştigătorul de la Românii au talent

În seara aceasta cei 11 finaliști luptă pentru titlul de cel mai talentat român, dar și pentru un pemiu de 120.000 de euro. Toți finaliștii nerăbdători să urce pe scena talentelor și să audă aplauzele publicului, iar votul nu va înceta să apară. Emoțiile trebuie lăsate deoparte, talentul trebuie să învingă.

Concurenții pot fi votați doar pe teritorul țării prin SMS la numărul 1264, tariful pentru fiecare mesaj este de 0,48 euro TVA inclus. Rețelele valabile sunt: Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil.