Life

Cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la Cuțite. Gina Pistol a anunțat reguli noi

Emoții mari în prima ediția a noului sezon Chefi la Cuțite. S-au schimbat regulile, iar jurații au ajuns să fie puși într-o dilemă.
28.03.2023 | 00:08
Cine a castigat prima amuleta de la Chefi la Cutite Gina Pistol a anuntat reguli noi
Cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite sezonul 11 vine cu o serie de noutăți. În primul rând este ultimul sezon în are o vedem pe Gina Pistol. Amintim că vedeta a renunțat la televiziune în urmă cu mai bine de o lună de zile, după ce filmările pentru show-ul culinar au fost finalizate.

Un nou jurat la Chefi la Cuțite

De asemenea, în timpul ediției din această seară de la Chefi la Cuțite, Gina Pistol a mai anunțat și alte reguli noi la jocul de amuletă. Printre altele, pe lângă chef Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la masa juraților a venit și Ștefan Popescu. 

ADVERTISEMENT

Cât despre probele din această seară, toți cei patru bucătari au fost nevoiți să îi gătească lui Speak. Iar primul joc pentru amuletă nu a fost deloc unul ușor. Mai exact, formula de patru persoane a fost noutate pentru vechii jurați. Iar la rândul său, Speak a fost destul de critic când a venit vorba de mâncare.

Astfel, prima farfurie din care a gustat a fost cea a lui Sorin Bontea, iar artistul nu prea a fost încântat. ”Ce e bun din farfuria asta e parmezanul. Ăsta e morcov? L-a făcut snacks…sau chips.”, a spus Speak. Norocul i-a surâs ulterior lui Ștefan Popescu.

ADVERTISEMENT

Deși Speak a recunoscut că nu i-a plăcut carnea de miel, farfuria a arătat destul de bine. De asemenea, s-ar părea că în mare, preparatul noului jurat de la Chefi la Cuțite l-a dat pe spate pe artist. Florin Dumitrescu pe de altă parte nu a avut prea mare noroc. Nu doar că nu l-a impresionat pe Speak, dar s-a ales cu critici dure.

Preparatul care nu i-a plăcut deloc lui Speak

Artistul spune că preparatul arăta scârbos, mai exact, mult prea cleios pentru gustul lui. De asemenea, Speak a mai adăugat că a fost pusă cam multă sare. Astfel, rețeta lui chef Florin Dumitrescu nu s-a prea ales cu niciun cuvânt bun din partea acestuia.

ADVERTISEMENT

„Asta arată scârbos. Asta arată mai puțin plăcut. A treia farfurie, vă rog să mă iertați cei de acasă, care gătiți, arata rău, din punctul meu de vedere. Eu când văd multă…ceva cleios pe acolo nu-mi place. Cam sărat puțin”, a spus Speak despre farfuria lui Florin Dumitrescu.

Iată că cea mai delicioasă farfurie a venit de abia la final. Chef Cătălin Scărlătescu, care de altfel a ajuns și în finala America Express, l-a impresionat pe artist. Speak a rămas surprins de preparatul bucătarului, drept urmare, amuleta Chefi la Cuțite a mers la acesta.

ADVERTISEMENT

Fără să știe cui îi aparține preparatul, artistul preciza anterior că speră ca acesta să nu fie al noului jurat de la Chefi la Cuțite. ”Sper să nu fie a chefului intrus. N-aș vrea să fie la el, am viață grea dacă o să câștige cheful intrus”, a spus Speak.

ADVERTISEMENT