News

Cine a câştigat Românii au Talent, sezonul 9 – Live Update

31.05.2019 | 21:21
Cine a castigat Romanii au Talent sezonul 9  Live Update
S-a aflat cine a câștigat Românii au talent 2019. Sursa foto: PRO TV

După săptămâni întregi de bătălie pentru marele premiu de 120.000 de euro, în seara aceasta se va afla cine a câștigat Românii au talent 2019, sezonul 9. Jurații și telespectatorii au asistat la o seară magică, la o seară supremă așa cum a fost tot sezonul în care românii și-au arătat talentele pe cea mai râvnită scenă din țară.

Update, ora 00.16: Corul de copii a terminat pe locul 3, pe 2 Aris Negoiţă. Ana Maria Pantaze a câstigat! Povestea ei dramatică o puteţi citi AICI.

Update, ora 00.07: Magitot a terminat pe 7, pe 6 a terminat Elena Gibson. Ema Stoian a terminat pe 5, iar pe locul 4 s-a clasat Anton Joseph.

Update, ora 00.06: Încep să se anunţe rezultatele: Stevie Starr a terminat pe 11, iar pe locul 10 a încheiat Rareş Bratu. Andrea Tucaliuc a terminat pe 9. Pe locul 8 a încheiat Isabela Stănescu.

Update, 1 iunie, ora 00.01: Un moment emoţionant înainte de aflarea câştigătorului. Emisiuna a oferit un tribut Emmei Neagu, gimnasta care a participat la sezonul acesta din Românii au talent, dar care a murit din cauza unei boli incurabile. “Sigur câştigătorul e ea”, a spus Florin Călinescu plângând.

Update, ora 23.58: Stop vot! În câteva minute vom afla câştigătorul sezonului 9 din Românii au talent.

Update ora 23.50: Pavel Bartoş i-a intervievat pe concurenţi. Emoţiile sunt mari şi aceştia abia aşteaptă să afle rezultatul final.

Update, ora 23.23: S-a dat startul votării! După miezul nopţii ar urma să aflăm cine este câştigătorul sezonului 9 din Românii au talent.

Update, ora 23.17: Ana Maria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur, a făcut din nou spectacol, interpretând piesa Purple Rain. Vezi AICI cum s-a prezentat pe scenă.

Update, ora 23.10: Elena Gibson i-a fermecat din nou pe juraţi. “E prima dată când am văzut o balerină făcând un salt în aer şi rămânând acolo”, a spus Florin Călinescu.

Update, ora 22.35: Aris Negoiţă pare să fie favoritul juriului. Prestaţia sa a fost intens lăudată: Aris Negoiţă a făcut senzaţie în finala Românii au talent: “Nici nu îţi dai seama cât de mare o să ajungi”

Update, ora 22.29: Anton Joseph a reuşit să facă publicul să-l aplaude la scenă deschisă. Cântăreţul a primit şi laude din partea juriului.

Update, ora 22.02: Ema Stoian a reuşit să obţină simpatia juriului şi să-l facă pe Florin Călinescu să îi facă o promisiune. Vezi AICI despre ce e vorba.

Update, ora 21.42: Contorsionista Andreea Tucaliuc a reuşit să impresioneze din nou. “Ai toată susţinerea mea. Te rog să ai mai multă încredere în tine”, i-a spus Andra, în vreme ce Mihai Petre i-a zis că este fascinantă.

Update, ora 21.36: Magitot a urcat din nou pe scenă şi a reuşit să impresioneze. “Tu eşti magicianul meu preferat”, i-a spus Andi Moisescu.

Magitot l-a impresionat pe Andi Moisescu

Update, ora 21.30: Ştim deja câştigătorul premiului de originalitate. E vorba despre Magitot! Iată ce a declarat acesta: Cine a câştigat Românii au Talent, sezonul 9 – Live Update

Decizia publicului! Cine a câștigat sezonul 9 Românii au talent

Locul 1 poate fi ocupat doar de un nume, fie că este trupă sau persoană individuală, iar telespectatorii sunt suverani. Au  ultimul cuvânt de spus și își votează favoritul trimițând SMS cu indicativul atribuit. Cu siguranță vor fi mii de mesaje trimise, pentru că este, practic, ultimul hop de trecut pentru marele câștigător.

Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu, Pavel Bartoș și Smiley au încheiat seara în lacrimi de fericire, alături de ceilalți concurenți, la fel de gâtuiți de emoții, chiar dacă pentru ei acest show de divertisment nu este unul nou, ba dimpotrivă, este al nouălea an în care emoțiile continuă să fie la fel de puternice, sau poate chiar și mai puternice.

Magitot a câștigat premiul de originalitate. Sursa foto: PRO TV

Care sunt finaliștii de la Românii au talent 2019

În marea finală Românii au talent sezonul 9 au ajuns Magitot, Corul de copii al Operei Naționale București, Ema Stoian, Aris Negoiță, Elena Gibson, Anton Joseph, Isabela Stănescu, Stevie Starr (cel care a primit wild card-ul), Ana Maria Pantaze, Andreea Tucaliuc și Rareș Bratu.

Dintre aceștia, până acum au atras atenția în mod special Copiii de la Opera Națională București, despre care Andi Moisescu a declarat că au ales cartea câștigătoare. Aceștia au spus că vor dona premiul de 120.000 de euro pentru construirea unei clinici în care se vor trata copiii bolnavi de cancer.