Life

Cine a creat rochia purtată de Brigitte Macron de la parada de Ziua Franței. Ce preț are

Brigitte Macron (69 de ani) a atras toate privirile la parada de Ziua Franței din 14 iulie cu o ținută simplă, dar frumoasă. Ce designer a făcut-o și cât a costat rochia.
15.07.2022 | 17:45
Cine a creat rochia purtata de Brigitte Macron de la parada de Ziua Frantei Ce pret are
Cine a realizat ținuta purtată de Brigitte Macron la parada de Ziua Franței. Cât costă rochia. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Soția președintelui francez Emmanuel Macron are stil și demonstrează acest lucru de fiecare dată când iese în public. Elegantă și rafinată, Prima Doamnă a ales o ținută vestimentară care a fost pe placul stiliștilor.

Cine a realizat ținuta purtată de Brigitte Macron la parada de Ziua Franței. Cât costă rochia

Brigitte Macron a făcut furori la parada de Ziua Franței, unde i-a fost alături soțului ei, Emmanuel Macron. Prima Doamnă, care este mai mare cu 25 de ani decât șeful statului francez, a încântat toate privirile.

ADVERTISEMENT

A optat pentru o rochie care nu a dezamăgit niciun stilist. Mai exact, a îmbrăcat în cadrul evenimentul tradițional de pe celebrul bulevard parizian Champs-Elysées o ținută care nu a fost trecută cu vederea de nimeni.

Rochia a fost creată de casa de modă Louis Vuittton și are mâneci lungi și imprimeuri rafinate. Ținuta cu o lungime medie, până la genunchi, a fost accesorizată cu o curea în talie, pantofi aurii și cu clutch auriu cu negru.

ADVERTISEMENT

Obiectul vestimentar purtat de Brigitte Macron de Ziua Franței a fost cumpărat cu suma de 2.900 de euro, potrivit libertatea.ro, Prima Doamnă fiind definiția expresiei „șic parizian”.

Emmanuel Macron s-a remarcat la rândul său prin eleganță, președintele în vârstă de 44 de ani optând pentru un costum negru, cămașă albă și cravată neagră. Ținuta sobră a fost în ton cu solemnitatea paradei.

ADVERTISEMENT

Brigitte și Emmanuel Macron, gesturi tandre în public

Brigitte și Emmanuel Macron demonstrează că sunt un cuplu foarte îndrăgostit. Președintele francez nu ezită să facă gesturi tandre în public, sărutând mâna Primei Doamne înainte de a merge la tribuna oficială pentru a-și saluta invitații.

Șeful statului și soția au stat unul lângă celălalt și au socializat preț de câteva minute. Momentele de afecțiune au fost eclipsate doar de prezența top modelului Naomi Campbell, care a fost oaspetele surpriză din cadrul evenimentului.

ADVERTISEMENT

Cele două doamne nu au uitat să se fotografieze împreună. În plus, au discutat pe durata paradei militare din 14 iulie, unde modelul a ales să poarte o rochie destul de scurtă.

ADVERTISEMENT