Life

Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul familiei regale spaniole: „Se vede că e de la second hand”

Cine este designerul care a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul găzduit de familia regală a Spaniei. Ținuta a atras multe critici în mediul online.
01.07.2022 | 21:33
Cine a creat rochia purtata de Carmen Iohannis la dineul familiei regale spaniole Se vede ca e de la second hand
Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cine este designerul care a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul oficial din Spania, găzduit de regii Felipe al VI-lea și Regina Letizia.

Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele țării la dineul de gală găzduit de regii Spaniei, acolo unde a fost o adevărată apariție plină de culoare.

ADVERTISEMENT

Dacă celelalte soții de președinți au ales să poarte tonuri neutre, Carmen Iohannis a ales o ținută de vară, colorată, dar acest lucru nu a fost neapărat pe placul tuturor. Tot o ținută de vară a ales soția lui Klaus Iohannis și la festivitatea de absolvire a elevilor săi, de la finalul lunii mai.

Designerul care a creat rochia Primei Doamne a fost Eli Lăslean, care a postat un mesaj de mulțumire adresat acesteia, pentru alegerea făcută.

ADVERTISEMENT

Rochia purtată de Carmen Iohannis a fost realizată special pentru această ocazie, materialul ales fiind tafta satinată, simplă, dar de efect, după cum o descrie designerul. Detaliile de pe mânecile rochiei au fost cusute cu fir de argint.

“Aseară, la dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie.

ADVERTISEMENT

Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină. Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!”, a fost mesajul designerului.

Carmen Iohannis și Eli Lăslean
Carmen Iohannis și Eli Lăslean. Foto: colaj Fanatik / Facebook

Carmen Iohannis, aspru criticată pentru rochia aleasă

Totuși, alegerea lui Carmen Iohannis nu a fost un apreciată de toată lumea, iar mulți dintre urmăritorii președintelui au criticat-o pe Prima Doamnă pentru alegerea sa vestimentară.

ADVERTISEMENT

„Îmbrăcată de carnaval”, a scris cineva.

Un alt fan a comentat că rochia lui Carmen Iohannis ar fi luată de la un second hand: „Rochia doamnei măcar se vede că e de la second hand”.

„Restul șefilor de stat nu își plimbă si consoartele. Dar cum să lipsească tușa Carmen?”,  „Doamna cu rochiță roz și nelipsită plăsică ……a întârziat la serbarea de la grădiniță?”, au mai fost câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, soția președintelui se îmbracă bine sau foarte bine de cele mai multe ori. Dovadă este și ținuta aleasă de Carmen Iohannis în prima zi de școală, când s-a întâlnit cu noua serie de boboci, cărora le va fi dirigintă.

ADVERTISEMENT