Life

Cine a făcut-o să plângă pe Gina Pistol la propria nuntă. Tatăl vedetei, apariție surprinzătoare

Cine a făcut-o să plângă pe Gina Pistol la propria nuntă. Tatăl vedetei i-a făcut o surpriză de proporții cu simpla sa apariție.
29.05.2023 | 23:07
Cine a facuto sa planga pe Gina Pistol la propria nunta Tatal vedetei aparitie surprinzatoare
Cine a făcut-o să plângă pe Gina Pistol la propria nuntă. Foto: Gina Pistol / Facebook
ADVERTISEMENT

Cine a făcut-o să plângă pe Gina Pistol la propria nuntă. De ce nu și-a mai stăpânit vedeta lacrimile. Tatăl vedetei și-a făcut apariția.

Cine a făcut-o să plângă pe Gina Pistol la propria nuntă

Gina Pistol a trecut printr-o serie de emoții în seara nunții sale cu Smiley. Nu a fost din cauza faptului în sine sau pentru că a văzut-o pe fiica ei dansând veselă.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv a stat în spatele emoțiilor vedetei, care i-au provocat și lacrimi. Tatăl acesteia și-a făcut apariția la nunta ei cu Smiley.

Conform Cancan, vedeta i-a dat invitația tatălui său dar nici nu se aștepta să vină pentru că au o relație mai rece. Mai mult, Emil Pistol nici măcar nu ar fi apărut pe lista de invitați și nu avea un loc desemnat la masă.

ADVERTISEMENT

Dar atunci când a văzut că tatăl ei a venit până la urmă, Gina Pistol a aranjat să îi fie adus un scaun și tatălui ei, la masa familiei.

Gina Pistol, declarații dure: „Pentru mine cuvântul tată nu înseamnă nimic”

Gina Pistol a mărturisit în trecut că nu are o relație bună cu tatăl ei. Părinții săi au divorțat când ea era mai mică, iar tatăl ei s-a recăsătorit.

ADVERTISEMENT

De atunci, lucrurile nu au mai fost bune între veetă și părintele său, care mai are doi copii și din căsnicia cealaltă. Tocmai de aceea, acum mulți ani Gina Pistol mărturisea că visul ei este să aibă o familie frumoasă și unită.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul „tată” nu înseamnă nimic.

ADVERTISEMENT

Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp.

În ciuda declarațiilor dure ale vedetei din trecut, ea s-a bucurat enorm ca la nuntă să fie prezent și Emil Pistol.

ADVERTISEMENT