Life

Cine a fost bărbatul pe care Mirabela Dauer nu îl poate uita. “Am făcut cea mai mare greșeală din viața mea”

Mirabela Dauer a acceptat să vorbească despre iubirea vieții ei. Artista regretă și astăzi decizia pe care a luat-o în urmă cu 21 de ani.
27.07.2021 | 09:31
Cine a fost barbatul pe care Mirabela Dauer nu il poate uita Am facut cea mai mare greseala din viata mea
Cine a fost bărbatul pe care Mirabela Dauer nu îl poate uita. "Am făcut cea mai mare greșeală din viața mea". Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Artista a acceptat să vorbească într-un podcast realizat de Mihai Morar, despre cel pe care îl consideră sufletul ei pereche. Chiar și după 21 de ani, Mirabela Dauer regretă faptul că s-a despărțit de acesta.

Nu este pentru prima dată când îndrăgita interpretă îți deschide sufletul în fața publicului.

ADVERTISEMENT

Cine a fost bărbatul pe care Mirabela Dauer nu îl poate uita

Se știe faptul că Mirabela Dauer este una dintre cele mai sincere vedete. A răspuns mereu la toate întrebările legate de viața ei personală. De această dată a acceptat să povestească într-un podcast realizat de Mihai Morar despre bărbatul care a fost dragostea vieții ei.

Acesta locuia în America, iar pentru că artista a decis în urmă cu 21 de ani să se întoarcă în România povestea de dragoste s-a încheiat. Mirabela Dauer regretă și acum că nu a rămas alături de cel pe care l-a iubit atât de mult. Relația a durat aproximativ 4 ani.

ADVERTISEMENT

“Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani.

A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000.

ADVERTISEMENT

Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, a povestit Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer: “Cu el m-aș fi căsătorit”

După câțiva ani de la despărțire, artista a aflat că bărbatul pe care l-a iubit atât de mult s-a stins din viață. Acesta spune că și-ar fi dorit foarte mult să devină soția lui. Mirabela Dauer a fost căsătorită de două ori. Primul soț a fost Willy Dauer, iar cel de-al doilea Dan Traian Popovici.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară.

Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm.

Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mai spus Mirabela Dauer.

ADVERTISEMENT