News

Cine a fost biciclistul care a murit azi pe Șoseaua Panduri. Legătura cu Marcel Toader

08.08.2019 | 09:04
Cine a fost biciclistul care a murit azi pe Soseaua Panduri Legatura cu Marcel Toader
Biciclistul care a murit pe Șoseaua Panduri era prieten cu fiul lui Marcel Toader. Sursa foto: Facebook Cătălin Becheanu/ Youtube Siktir/ spynews.ro. Colaj: Fanatik.ro

S-a aflat cine a fost biciclistul care a murit azi pe Șoseaua Panduri. Este vorba despre Cătălin Becheanu și se pare că tânărul care a decedat azi era foarte bun prieten cu Maximilian, fiul lui Marcel Toader, afaceristul care a fost înmormântat miercuri la Constanța.

Biciclistul care a murit pe Șoseaua Panduri era prieten cu fiul lui Marcel Toader

Moartea tânărului a fost confirmată de Brigada Rutieră București. În urma accidentului în care s-a stins din viață Cătălin astăzi, 7 august, traficul rutier a fost restricționat în zonă. Mai exact, accidentul s-a produs undeva între strada profesor Doctor Baltazar și Bulevardul Geniului.

„În jurul orei 09.10, pe Şoseaua Panduri, pe sensul de mers către Răzoare, a avut loc un accident rutier între un autocamion şi un biciclist, în urma căruia biciclistul, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a fost rănit grav, ulterior acesta a decedat la faţa locului”, este comunicatul transmis de autorități după producerea nefericitului eveniment. Împătimit al sportului, Cătălin era un jucător profesionist de rugby extrem de promițător, la fel ca Marcel Toader, tatăl bunului său prieten, Maximilian. De altfel, tânărul evolua pentru echipa de juniori CSA Steaua București, unul dintre cele mai bune cluburi din țara noastră.

biciclist șoseaua panduri
Cătălin Becheanu a murit la vârsta de 21 de ani. Foto: Facebook

Cătălin Becheanu lucrase la CSA Steaua București, conform profilului său de Facebook

Conducătorul autovehiculului care a intrat în tânărul de 21 de ani a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a fost negativ: acesta nu consumase alcool.

Conform paginii de Facebook a lui Cătălin Becheanu, acesta lucrase la CSA Steaua București și la RC Grivița. Becheanu era prieten foarte bun cu Maximilian Toader, fiul fostului jucător de rugby Marcel Toader, care a scris și un mesaj de condoleanțe familiei acestuia.

„Tată, azi te-am văzut pentru ultima oară! Dar vei fi mereu în sufletul meu! Odihnește-te în pace, tată! Meriți din plin! Știu că în momentul ăsta ți-ai găsit pacea mult căutată! Din păcate eu, azi, am primit încă o veste groaznică, tocmai ce am mai pierdut un prieten!”, a scris Maximilian Toader pe pagina sa de Facebook.