Life

Cine a fost, de fapt, Jeffrey Dahmer, criminalul despre care Netflix a făcut un serial de succes. Faptele sale au îngrozit America

Cine a fost Jeffrey Dahmer, criminalul care a îngrozit America. Netflix a făcut un serial după faptele sale ieșite din comun, precum canibalismul.
28.09.2022 | 17:44
Cine a fost de fapt Jeffrey Dahmer criminalul despre care Netflix a facut un serial de succes Faptele sale au ingrozit America
Cine este Jeffrey Dahmer. Sursa foto: Style Caster
ADVERTISEMENT

Jeffrey Dahmer a îngrozit America în perioada 1978-1991. A comis crime, violuri și acte de o cruzime de neimaginat față de persoane de sex masculin. Mai mult, s-a descoperit că a săvârșit și acte de necrofilie sau canibalism.

Jeffrey Dahmer, criminalul american după care Netflix a făcut un serial de succes

Netflix a făcut un film despre Jeffrey Dahmer, intitulat: ”Dahmer-Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, care a adunat mulțimi de fani și se bucură de un real succes.

ADVERTISEMENT

În urma orororilor făcute, Jeffrey Dahmer a fost denumit ”Criminalul din Milwaukee”, iar specialiștii au aflat că acesta suferea de tulburări de personalitate.

Jeffrey își planifica atent crimele. De exemplu, pe una dintre victime, Stephen Hicks, a invitat-o acasă sub pretextul de a-i oferi ceva de băut.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au schimbat atunci când Stephen Hicks s-a ridicat să plece. Dahmer a pus mâna pe o halteră de 5 kg și l-a lovit și sugrumat pe bărbat.

Ulterior, victima a fost dusă într-o altă cameră unde a fost dezmembrată și îngropată în grădină. Acesta a fost primul lui omor, la doar 18 ani, iar după nouă ani l-a săvârșit pe al doilea.

ADVERTISEMENT

De altfel, încă din copilărie americanul avea un comportament bizar. La un moment dat, când locuia cu bunica lui, aducea animale în pivniță și le dizolva în substanțe chimice.

Doar un adolescent la acea vreme, Jeffrey i-a explicat tatălui său că a găsit o veveriță moartă pe care a pus-o în niște substanțe chimice. Această faptă a ieșit la iveală după o alta controversată: s-a masturbat în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT

Nemaisuportându-i obrăznicia, bunica lui îi cere să părăsească locuința în 1988. La o zi după ce s-a mutat, criminalul a trecut prin primul arest, acuzat fiind de consum de droguri și abuz sexual asupra unui minor de 13 ani din Milwaukee.

Cum a murit Jeffrey Dahmer

În pofida tulburării de personalitate, s-a constatat că infracțiunile s-au efectuat în deplinătatea facultăților mintale, așadar autoritățile l-au condamnat la închisoare pe viață în 1991.

În spatele gratiilor, Jeffrey a fost omorât de un coleg de celulă și s-a aflat că ultimele lui vorbe au fost următoarele: ”Nu-mi pasă dacă trăiesc sau mor. Poți să mă omori”.

ADVERTISEMENT