News

Cine a fost Edith Gonzalez, actrița care a murit la 54 de ani. Sigur ai văzut telenovelele cu ea în rolul de actriță principală

13.06.2019 | 19:04
Cine a fost Edith Gonzalez actrita care a murit la 54 de ani Sigur ai vazut telenovelele cu ea in rolul de actrita principala
Edith Gonzalez, îndrăgita actriță de telenovele, a pierdut lupta cu cancerul Sursa foto:a1.ro

O veste tragică a cutremurat astăzi lumea filmului. A murit Edith Gonzalez, actriță cunoscută și extrem de apreciată, mai ales pentru rolurile din telenovelele mexicane, cu care a făcut furori în întreaga lume. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de doar 54 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă de care suferea.

Cine a fost Edith Gonzalez. Îndrăgita actriță a ajuns și în România

Una dintre cele mai reprezentative figuri ale telenovelelor mexicane din toate timpurile, Edith Gonzalez a devenit celebră mai ales datorită rolului din „Inimă Sălbatică”, unde a făcut pereche cu Eduardo Palomo, decedat la rândul său, după un stop cardio-respirator.

Românii și-o amintesc cel mai bine pentru personajul interpretat în „Salome”, producție care s-a bucurat de un real succes în rândul telespectatorilor din țara noastră, la începutul anilor 2000. De altfel, actrița s-a întâlnit cu fanii săi din București, în 2007, având inclusiv o apariție în telenovela românească „Inimă de țigan”, difuzată de Acasă TV.

Edith Gonzalez ajunsese de nerecunoscut, din cauza bolii crunte de care suferea. Sursa foto:adevarul.ro
Edith Gonzalez ajunsese de nerecunoscut, din cauza bolii crunte de care suferea. Sursa foto:adevarul.ro

În 2016, a fost diagnosticată cu cancer ovarian

În ultimii ani, problemele de sănătate au ținut-o departe de scenă, iar diagnosticul crunt primit în anul 2016, a însemnat începutul unui adevărat calvar pentru actrița de origine mexicană. Mai concret, aceasta  a aflat că suferă de cancer ovarian, însă a continuat să lupte, sperând până în ultima clipă, chiar dacă medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie sa rezist. Am trecut de primul pas și râd. Am decis că acest cancer nu mă va controla, indiferent de ce va urma. Am decis că voi merge mai departe” , povestea Edith Gonzalez, în urmă cu mai bine de doi ani.