Life

Cine a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Lacrimi în echipa lui Sorin Bontea

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” a mai suferit o pierdere, de data aceasta în echipa lui Sorin Bontea. Un concurent foarte bine văzut a fost eliminat din show-ul de la Antena 1.
25.05.2021 | 07:55
Cine a fost eliminat de la Chefi la cutite Lacrimi in echipa lui Sorin Bontea
ADVERTISEMENT

Elena Matei și Cristina Mălai au obținut cele mai mici note în urma jurizării celor trei jurați: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Una dintre echipe a suferit o pierdere importantă, o persoană care avea mari șanse în finală.

Este vorba de participanta din echipa verde, cea a lui Sorin Bontea, care a izbucnit în lacrimi când a aflat că trebuie să plece acasă. Cristina Mălai i-a făcut pe toți să plângă, mentorul ei fiind extrem de dezamăgit că a avut loc această eliminare imprevizibilă.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite, o nouă eliminare. Cine a plecat din echipa lui Sorin Bontea

Sorin Bontea și-a arătat supărarea la aflarea veștii că una dintre concurentele sale bune trebuie să iasă din concursul culinar. Cheful de la Antena 1 a îmbrățișat-o pe Cristina Mălai, căreia i-a spus cât de rău îi pare pentru că parcursul ei s-a încheiat prea devreme.

„Îmi pare atât de rău! Este incredibil! Incredibil! Asta e!”, a spus juratul de la Chefi la cuțite, care a rămas surprins de această eliminare.

ADVERTISEMENT

„Foarte tare mi s-a părut toată experiența! Nu aș putea să o compar cu altceva. Am trăit o groază de stări, de nici eu nu credeam că sunt capabilă să le trăiesc.

Stai și te urăști, te iubești, îți trece, totul în regulă până la final. Am mai învățat că țin la o echipă așa cum e.

ADVERTISEMENT

Indiferent de cât de tare m-au supărat, îi iubesc pe proștii ăștia”, a declarat Cristina Mălai după eliminarea din show-ul culinar de la Antena 1.

Cristina Mălai, plânsă de toți colegii de la Chefi la cuțite

Concurenta din echipa verde a fost plânsă de toți colegii de echipă, ei având numai cuvinte de laudă la adresa ei. Unul dintre participanții căruia i-a părut rău a fost Rikito, care a vărsat lacrimi amare după eliminarea colegei sale.

ADVERTISEMENT

Și unde mai pui că și ceilalți participanți din echipele adverse s-au arătat supărați. Concurenții au rămas cu un gol în suflet, Cristina Mălai fiind genul de persoană care mereu le sărea în ajutor.

„Îmi pare rău că Mălai pleacă acasă! Mălai este una dintre persoanele cu care m-am înțeles constant din echipa verde!”, a fost de părere Keed.

„Nu am cum să fiu fericit, pentru că am încurcat un competitor bun și l-am eliminat”, a completat Ștefan Borleanu.

ADVERTISEMENT