Life

Cine a fost marea dragoste a lui Toma Caragiu. A iubit-o până în ziua în care a murit: “Pasiunea lui era atât de puternică, contagioasă”

Toma Caragiu a avut o singură mare iubire în viața lui, femeia cu care și-a înșelat soția și pe care a luat-o ulterior de nevastă. A iubit-o pe Elena până când a murit.
23.08.2022 | 16:56
Cine a fost marea dragoste a lui Toma Caragiu A iubito pana in ziua in care a murit Pasiunea lui era atat de puternica contagioasa
Cine a fost marea dragoste a lui Toma Caragiu. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Youtube
ADVERTISEMENT

Elena Bichman este femeia care l-a cucerit iremediabil pe marele actor, care nu și-a putut lua gândul de la ea în nicio clipă a vieții sale, până la moartea lui.

Marea dragoste a lui Toma Caragiu. Cine a fost femeia de care s-a îndrăgostit

Dragostea dintre Toma Caragiu și Elena Bichman a fost una pasională, care i-a consumat pe amândoi încet. Ambii erau căsătoriți atunci când s-au cunoscut, dar nimic nu a mai stat în calea iubirii lor.

ADVERTISEMENT

Și-au început relația pe ascuns de partenerii lor, Paul Ioachim și Maria Bondar, iar totul a început în 1963, la Teatrul din Ploiești.

S-au căsătorit un an mai târziu, dar venirea Elenei în viața lui Toma Caragiu este una predestinată, după cum povestea actorul. Amorul dintre ei era unul intens, conform actriței:

ADVERTISEMENT

„Eram complet pierdută. Pasiunea lui era atât de puternică, contagioasă, îl simţeam ca pe o forţă căreia nu te puteai împotrivi, un curent de energie copleşitor.

Frunţile ni s-au apropiat irezistibil. Frenezia ne oprise respiraţia, stăteam furaţi de vraja ei dulce.

ADVERTISEMENT

Ca într-un ralanti, trupurile s-au apropiat şi s-au contopit în apă. Eram într-o lume ireală, o senzualitate magică”, povestea actrița și scriitoarea Elena Caragiu.

Toma Caragiu a povestit că o femeie a venit la el și i-a spus totul despre dragostea mistuitoare care va veni în viața lui, despre o Elena care îl va înălța și îl va face să simtă ce nu a simțit nimeni vreodată.

ADVERTISEMENT

Venirea Elenei în viața actorului, predestinată

Mai mult, actora i-a povestit iubitei sale și că vrăjitoarea respectivă i-a spus că va fi un cataclism în care își va pierde viața, așa că l-a sfătuit să nu mai zboare cu avionul.

 ”Acum doi ani a venit la mine o femeie care a insistat să-mi vorbească. Aştepta în secretariat mai bine de două ore. Mi-a spus că o cheamă Aphrodita şi e trimisă de Leontin, un spirit din sfera a şaptea, care vrea să mă anunţe că va veni în viaţa mea cineva care mi-a fost predestinat. Se va numi Elena.

«Vei avea o mare dragoste care te va înălţa şi împlini cu o nouă entitate, Eleto». Vor fi 14 ani de succes. După aceea va veni un cataclism, ca un uriaş accident, multă omenire va pieri odată cu tine.

M-a sfătuit să evit călătoriile cu avionul”, a povestit Toma Caragiu, conform Ok Magazine.

Dar nu o călătorie cu avionul și o prăbușire a acestuia aveau să îi pună capăt vieții lui Toma Caragiu, ci marele cutremur din 1977. Acesta era acasă cu Alexandru Bocăneţ și au fugit pe scări pentru a se salva. În schimb, au murit prin dărâmături.

Elena Caragiu a plecat din țară după moartea soțului ei, marele actor Toma Caragiu, și s-a căsătorit la un an de la decesul lui cu Ion Stoica. Aceștia sunt împreună și acum.

ADVERTISEMENT