Life

Cine a fost marea dragoste a lui Toma Caragiu. A iubit-o până în ziua în care a murit: “Pasiunea lui era atât de puternică, contagioasă”

Toma Caragiu a avut o singură mare iubire în viața lui, femeia cu care și-a înșelat soția și pe care a luat-o ulterior de nevastă. A iubit-o pe Elena până când a murit.
23.08.2022 | 16:56
Cine a fost marea dragoste a lui Toma Caragiu A iubito pana in ziua in care a murit Pasiunea lui era atat de puternica contagioasa
Cine a fost marea dragoste a lui Toma Caragiu. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Youtube
ADVERTISEMENT

Elena Bichman este femeia care l-a cucerit iremediabil pe marele actor, care nu și-a putut lua gândul de la ea în nicio clipă a vieții sale, până la moartea lui.

Marea dragoste a lui Toma Caragiu. Cine a fost femeia de care s-a îndrăgostit

Dragostea dintre Toma Caragiu și Elena Bichman a fost una pasională, care i-a consumat pe amândoi încet. Ambii erau căsătoriți atunci când s-au cunoscut, dar nimic nu a mai stat în calea iubirii lor.

ADVERTISEMENT

Și-au început relația pe ascuns de partenerii lor, Paul Ioachim și Maria Bondar, iar totul a început în 1963, la Teatrul din Ploiești.

S-au căsătorit un an mai târziu, dar venirea Elenei în viața lui Toma Caragiu este una predestinată, după cum povestea actorul. Amorul dintre ei era unul intens, conform actriței:

ADVERTISEMENT

„Eram complet pierdută. Pasiunea lui era atât de puternică, contagioasă, îl simţeam ca pe o forţă căreia nu te puteai împotrivi, un curent de energie copleşitor.

Frunţile ni s-au apropiat irezistibil. Frenezia ne oprise respiraţia, stăteam furaţi de vraja ei dulce.

ADVERTISEMENT

Ca într-un ralanti, trupurile s-au apropiat şi s-au contopit în apă. Eram într-o lume ireală, o senzualitate magică”, povestea actrița și scriitoarea Elena Caragiu.

Toma Caragiu a povestit că o femeie a venit la el și i-a spus totul despre dragostea mistuitoare care va veni în viața lui, despre o Elena care îl va înălța și îl va face să simtă ce nu a simțit nimeni vreodată.

ADVERTISEMENT

Venirea Elenei în viața actorului, predestinată

Mai mult, actora i-a povestit iubitei sale și că vrăjitoarea respectivă i-a spus că va fi un cataclism în care își va pierde viața, așa că l-a sfătuit să nu mai zboare cu avionul.

 ”Acum doi ani a venit la mine o femeie care a insistat să-mi vorbească. Aştepta în secretariat mai bine de două ore. Mi-a spus că o cheamă Aphrodita şi e trimisă de Leontin, un spirit din sfera a şaptea, care vrea să mă anunţe că va veni în viaţa mea cineva care mi-a fost predestinat. Se va numi Elena.

«Vei avea o mare dragoste care te va înălţa şi împlini cu o nouă entitate, Eleto». Vor fi 14 ani de succes. După aceea va veni un cataclism, ca un uriaş accident, multă omenire va pieri odată cu tine.

M-a sfătuit să evit călătoriile cu avionul”, a povestit Toma Caragiu, conform Ok Magazine.

Dar nu o călătorie cu avionul și o prăbușire a acestuia aveau să îi pună capăt vieții lui Toma Caragiu, ci marele cutremur din 1977. Acesta era acasă cu Alexandru Bocăneţ și au fugit pe scări pentru a se salva. În schimb, au murit prin dărâmături.

Elena Caragiu a plecat din țară după moartea soțului ei, marele actor Toma Caragiu, și s-a căsătorit la un an de la decesul lui cu Ion Stoica. Aceștia sunt împreună și acum.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu...
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român sunt uluitoare
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva...
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor”
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”