Life

Cine a fost marea iubire a lui Cătălin Botezatu. Adevăruri nespuse din viața designerului: ”M-a inițiat în viață”

Pe cine a iubit cel mai mult Cătălin Botezatu. Creatorul de modă, în vârstă de 55 de ani, a avut un moment de sinceritate.
31.10.2022 | 11:26
Cine a fost marea iubire a lui Catalin Botezatu Adevaruri nespuse din viata designerului Ma initiat in viata
Pe cine a iubit cel mai mult Cătălin Botezatu. Creatorul de modă, moment de sinceritate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine a fost marea iubire a renumitului designer. Adevăruri nespuse din viața fostului jurat de la Bravo, ai stil. Vedeta de la Kanal D a explicat care au fost femeile care i-au marcat viața din toate punctele de vedere.

Pe cine a iubit cel mai mult Cătălin Botezatu. Creatorul de modă, moment de sinceritate

Cătălin Botezatu este discret cu viața sentimentală și nu vorbește foarte des despre poveștile sale de dragoste. Creatorul de modă a rămas marcat profund de o femeie, care are un loc special și acum în inima sa.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, vedeta a explicat că mama sa a fost prima persoană care și-a pus amprenta asupra educației și a dezvoltării sale ca om. În continuare, cea care i-a dat viață îi marchează existența.

„Dana Opșitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață. Dar am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea.

ADVERTISEMENT

Am învățat de la toate câte ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice. Însă toate femeile din viața mea mi-au marcat cu precădere viața emoțională, nu pot spune că mi-au marcat parcursul profesional. 

Admir foarte multe femei din România, de succes, însă nu pot spune că una mi-a marcat viața cu adevărat”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, veșnic burlac. Regretă că nu s-a însurat?

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți burlaci din showbiz-ul autohton. Fostul jurat de la Bravo, ai stil a fost întrebat dacă regretă că nu s-a însurat până la vârsta de 55 de ani, răspunsul fiind unul surprinzător.

Renumitul creator de modă este împăcat cu alegerile pe care le-a făcut până acum. Designerului nu-i pare rău că nu a ajuns la altar cu niciuna dintre femeile cu care a avut o relație sentimentală.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta susține că viața privată este una marcată de haos și foarte aglomerată din punct de vedere profesional. Cătălin Botezatu se află într-un carusel, precizând că îi e greu să aleagă între carieră și o viață liniștită.

ADVERTISEMENT