Life

Cine a fost primul iubit al Andrei Măruţă. Avea 17 ani când l-a cunoscut

02.07.2020 | 12:53
Cine a fost primul iubit al Andrei Maruta Avea 17 ani cand la cunoscut
Cine a fost prima iubire a cântăreței Andra. Artista păstrează legătura cu bărbatul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, având senzația că sunt împreună din totdeauna, însă nu este chiar așa. Frumoasa cântăreață a simțit primii fiori în dragoste la vârsta de 17 ani alături de un bărbat cu care ține în continuare legătura.

Fabio Niță, căci despre el este vorba, și artista un format o perioadă un cuplu, relația lor consumându-se sub privirea atentă a tatălui juratei de la Pro TV, Mihai Alexandru, care la vremea respectivă era managerul acesteia.

ADVERTISEMENT

Iubirea renumitei cântărețe a fost presărată cu numeroase apeluri telefonice și mesaje, tânărul șarmant cu ochi albaștri, nescăpând-o pe frumoasa artistă din ochi o perioadă foarte bună de timp.

Cu cine s-a iubit în adolescență Andra. Cine a fost prima iubire a artistei

Andra și Fabio Niță au avut parte de o iubire adolescentină, mai mult o dragoste admirativă în care ambii au simțit pentru prima oară fiorii dragostei și s-au ținut de mână.

ADVERTISEMENT

Anii au trecut și fluturii din stomac au dispărut, cei doi lăsând loc de bună ziua. În clipa de față frumoasa brunetă și primul ei iubit păstrează legătura, fiind în continuare amici.

După despărțire Andra și-a continuat ascensiunea în cariera muzicală lansând sute de piese, în timp ce Fabio Niță a călătorit în jurul lumii și a vizitat destinații exotice, de lux și asta din banii pe care îi câștiga din videochat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, care este genul nonconformist, s-a lansat în urmă cu circa 11 ani și în industria muzicală. Prima melodie interpretată de el a fost scrisă de Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, ca ulterior să colaboreze cu Larisa Drăgulescu la videoclipul melodiei „Fără dragostea ta”.

View this post on Instagram

Andra O voce de aur! #smile😊 #impreuna #radiozu

A post shared by Fabio Nita (@fabio_nita) on

 

Andra și Fabio Niță, prieteni la ani distanță de la despărțire

Andra păstrează o relația amiabilă cu prima sa iubire, Fabio având numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei cântărețe cu care chiar s-a întâlnit recent. Cei doi nu au ezitat să se fotografieze împreună, imaginea ajungând în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Când ești lângă ea îți râde și sufletul!”, a scris la un moment dat Fabio Niță în dreptul unei imagini în care apare alături de soția prezentatorului de la Pro TV, Cătălin Măruță.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT