Life

Cine a fost primul soț al Andreei Marin. Zâna Surprizelor a suferit enorm după el

Cine a fost primul soț al Andreei Marin. Zâna Surprizelor s-a căsătorit cu el în 1995. După despărțire, a suferit profund.
27.03.2023 | 15:59
Cine a fost primul sot al Andreei Marin Zana Surprizelor a suferit enorm dupa el
Andreea Marin s-a căsătorit în 1995 cu primul soț. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este o femeie realizată la cei 48 de ani, iar de data aceasta am putea spune că din toate punctele de vedere, deoarece stă bine și la capitolul dragoste, după o serie de eșecuri. Puțină lume știe că înainte de căsniciile cu Ștefan Bănică, Tuncay Ozturk și relația cu Adrian Brâncoveanu (cu care este în prezent-n.r), Zâna Surprizelor a mai avut un soț.

Cine a fost primul soț al Andreei Marin și după care prezentatoarea a suferit

Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani. Bărbatul lângă care credea că va trăi o veșnicie se numește Cristian Gheorghiță. După trei ani, însă, ceea ce părea o iubire pentru totdeauna s-a transformat în despărțire.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarei nu i-a fost deloc ușor să accepte divorțul. A fost pentru ea, la acele vremuri, unul dintre cele mai grele momente din viață. ”Aproape distrusă”, dezvăluia într-un interviu, în urmă cu ceva timp, una dintre prietenele ”Zânei Surprizelor”.

”Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soţul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Dintr-o dată, lumea pe care şi-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise.

ADVERTISEMENT

Brusc, viața părea să-şi fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoana iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viată”, spunea o amică a Andreei Marin, pe nume Ana Maria Ilac.

Primul sot al Andreei Marin
Primul sot al Andreei Marin are în prezent o familie și este afacerist de succes. Sursa foto: Cancan

Andreea Marin, alte două căsnicii eșuate după primul soț

După eșecul primului mariaj, Andreea Marin mai avea să se confrunte cu alte două. Din al doilea a rezultat un copil, fetița sa cu Ștefan Bănică Jr., Violeta, acum o adolescentă în toată firea. Mai târziu, jurnalista avea să-l întâlnească pe Adrian Brâcoveanu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire, de șase ani.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a recunoscut faptul că între ea și Adrian Brâncoveanu nu a existat dragoste la prima vedere, mai ales că ambii treceau prin momente dureroase, pierderea cuiva drag. Acest aspect i-a făcut, totuși, să se apropie și în cele din urmă să ajungă să aibă sentimente reciproce.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a declarat Andreea Marin despre actualul partener, potrivit Revista Unica.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu sunt căsătoriți, dar nici nu se grăbesc să facă marele pas. Ambii au ajuns la un stadiu în care consideră că dragostea nu le mai poate fi măsurată de un act. Așadar, preferă să se bucure de iubirea lor în tihnă.

ADVERTISEMENT