Life

Cine a fost soția lui Dan Șucu, investitorul de la Imperiul Leilor. Acționarul Rapidului a botezat copilul unui miliardar de top al României

Dan Șucu, investitorul de la Imperiul Leilor a fost căsătorit preț de 20 de ani. Camelia și actualul patron al Rapidului au botezat în timpul relației și copilul unui miliardar de top al României
09.07.2022 | 10:00
Cine a fost sotia lui Dan Sucu investitorul de la Imperiul Leilor Actionarul Rapidului a botezat copilul unui miliardar de top al Romaniei
Cine a fost soția lui Dan Șucu, investitorul de la Imperiul Leilor, actual acționar al Rapidului. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dan Șucu, nimeni altul decât unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor a fost căsătorit aproape două decenii. A divorțat de Camelia în ceea ce a fost una dintre cele mai scumpe separări din România, la mijloc fiind o adevărată avere.

Ce soție a avut Dan Șucu, investitorul de la Imperiul Leilor

Între timp, Dan Șucu a decis după ce văzut pasiunea copiilor săi să-și investească o parte din bani în clubul Rapid. A devenit acționar alături de Victor Angelescu și a intrat în hora din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Fondatorul brandului românesc Mobexpert s-a îndrăgostit de fosta soție încă din tinerețe. Braț la braț cei doi au construit un adevărat imperiu în domeniu.

(n.r. Te-ai căsătorit încă din facultate?) În anul II, iar în anul III deja am născut-o pe Ioana. Oamenii se cunoșteau la fel că și acum, se îndrăgosteau la fel că și acum, dar nu puteau sta împreună la fel că acum, pentru că erau niște rigori sociale.

ADVERTISEMENT

Nici noi nu am fi putut să stam împreună necăsătoriți, și, pentru că ne iubeam și ne doream să fim alături zi și noapte, am făcut pasul acesta. Noi chiar voiam să fim împreună”, mărturisea Camelia Șucu pentru revista Tango.

După aproape două decenii de trai la comun, Dan Șucu și-a anunțat soția că vrea să divorțeze. Doi ani de zile a ținut procesul pentru că averea pe care o aveau de împărțit era una uriașă.

ADVERTISEMENT

De remarcat că la vremea respectivă, presa a notat că Dan Șucu i-a oferit Cameliei Șucu nu mai puțin de 40 de milioane de euro în schimbul acțiunilor din firmele grupului Mobexpert.

De remarcat și că, în trecut, acționarul actual al Rapidului a botezat copilul unui alt miliardar de top al României. S-a întâmplat pe o insulă celebră din Grecia, Lagonissi, acolo unde a avut loc o petrecere de zile mari. Horațiu Nicolau și fosta parteneră au creștinat-o pe Sarah.

ADVERTISEMENT

Nași i-au fost chiar Dan Șucu alături de Diana Lăscărescu, pe atunci. Evenimentul a fost unul de top cu 30 de bungalowuri închiriate la un preț de 2500 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT