Life

Cine a fost Stephan Pelger, designerul de modă găsit mort în locuința sa. Ce probleme avea, de fapt

Cine a fost Stephan Pelger, creatorul găsit spânzurat în propria casă. Cu ce neplăceri se confrunta, în realitate, vedeta.
08.06.2023 | 15:23
Cine a fost Stephan Pelger designerul de moda gasit mort in locuinta sa Ce probleme avea de fapt
Cine a fost Stephan Pelger, creatorul găsit spânzurat în propria casă. Cu ce neplăceri se confrunta, în realitate, vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine a fost designerul de modă găsit mort în locuința sa. Ce probleme avea, de fapt. Care este povestea de viață a regretatului artist care și-a pus capăt zilelor la vârsta de 44 de ani, în cursul zilei de joi, 8 iunie 2023.

Cine a fost Stephan Pelger, creatorul găsit spânzurat în propria casă. Cu ce neplăceri se confrunta, în realitate, vedeta

Cine a fost Stephan Pelger. Creatorul găsit spânzurat în propria casă de un vecin s-a născut în orașul Brașov, pe 8 octombrie 1980. A fost unul dintre cei mai de succes designeri de la noi din țară, însă în plan personal se confrunta cu mai multe neplăceri.

ADVERTISEMENT

Suferea de depresie de mai multă vreme, primele simptome apărând la vârsta de numai 10 ani. În acea perioadă a ajuns într-un centru de psihiatrie de la noi din țară, iar la 21 de ani a fost internat la Viena. De 5 ani nu mai putea dormi și se confrunta cu anxietatea.

Problemele regretatului designer ar fi început după ce a fost jefuit la Cannes. Se întâmpla în 2018, la începutul acestui an internându-se de bună voie într-o clinică de dezintoxicare. Suferea de insomnie cronică și lua 40 de pastile pe zi.

ADVERTISEMENT

Din păcate, problemele au fost atât de mari încât i-au adus sfârșitul. Creatorul de modă Stephan Pelger a încetat din viață după ce și-a pus capăt zilelor în locuința în care stătea, în sectorul 2 din Capitală.

Stephan Pelger, adoptat încă de la un an

Stephan Pelger a fost adoptat la vârsta de un an de o familie care i-a oferit tot sprijinul și suportul de care a avut de nevoie. Și-a dorit de mic să urmeze o carieră în domeniul modei și nu a renunțat la visul său până nu l-a văzut împlinit.

ADVERTISEMENT

A urmat Școala Populară de Artă și apoi a urmat cursurile Institutului de Modă de la Viena. A îmbrăcat cele mai cunoscute vedete, actrițe și prezentatoare de televiziune din țara noastră. Era o persoană activă pe social media.

„Sunt înfiat de la vârsta de un an și cred că este un dar și o șansă în viață pe care o ai o dată într-o viață, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinții mei.

N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilitățile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tata.

ADVERTISEMENT

Tata era sever, dar a înțeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea”, a mărturisit la un moment dat Stephan Pelger în emisiunea În oglindă.