News

Cine a fost ultima persoană care a vizitat-o pe Zina Dumitrescu! Reacția creatoarei de modă

28.03.2019 | 16:35
Cine a fost ultima persoană care a vizitat-o pe Zina Dumitrescu!

Ioan Casian, directorul azilului Casa Snagov din Ghermănești, a povestit ce s-a întâmplat în ultimele zile cu Zina Dumitrescu. Din cauza problemelor de sănătate, aceasta refuza, de obicei, vizitatorii, dar le-a primit pe două femei frumoase, a dezvăluit Casian.

Cine a vizitat-o, în ultimele zile, pe Zina Dumitrescu

„Valentina Pelinel și Dana Androne au fost ultimele persoane pe care le-a văzut. Au fost acum câteva zile. Mi s-a părut ciudat că au vrut să îi lase o pungă cu câțiva biscuiți, dar ea nu a vrut să îi ia. A spus că nu are nevoie și a refuzat să îi ia!”, a povestit Ioan Casian, directorul azilului în care stătea Zina Dumitrescu.

Zina Dumitrescu a fost internată la azilul din Ghermănești de fiul său, Cătălin, în 2011. Celebra creatoare de modă avea mari probleme de sănătate și Cătălin s-a simțit depășit și a apelat la serviciile medicului Ioan Casian.

Valentina Pelinel a vizitat-o pe Zina Dumitrescu acum câteva zile
Valentina Pelinel a vizitat-o pe Zina Dumitrescu acum câteva zile

Ce se spunea despre fiul Zinei Dumitrescu

Despre Cătălin nu s-au auzit lucruri prea bune, mai ales după ce și-a dus mama la azil. În plus, el a fost asupru criticat de o fostă colegă. „Şef îmi era domnul Cătălin Negreanu, Director de PR, fiu al doamnei Zina Dumitrescu”, a povestit aceasta.

Un om inteligent, dar destul de nepoliticos şi răutacios cu cele 3 gîsculiţe studente din subordine. Eu eram aia desemnată să-i duc şi să-i aduc costumele de la Nufărul, să plimb cîinele vecinului, să îi răspund la telefon la 11 seara să îi aduc aminte unde şi-a lăsat cravata. Profesional nu strălucea omul, noroc că eram mulţi şi ne veneau idei la grămadă”, a scris colega lui Cătălin Negreanu pe blogul printesaurbana.ro.

Cătălin și-a vizitat mama anul trecut, după o absență de mai bine de trei ani. Da, a venit să o vadă. I-am lăsat singuri. Zina a plans de bucurie”, a spus atunci, pentru, Libertatea directorul azilului, Ion Casian.

Tags: