Fotbal intern

Cine a greșit la golul din corner al FCSB? „Nu-i vina lui Penedo”

30.07.2018 | 11:40
Cine a gresit la golul din corner al FCSB Nui vina lui Penedo

FCSB-Dinamo s-a terminat cu scorul de 3-3, în etapa a doua a Ligii 1 Betano. Roş-albaştrii au înscris primele două goluri din faze fixe, iar pentru al doilea gol al trupei lui Dică este învinovăţit şi portarul Jaime Penedo.

În minutul 55, Florinel Coman a executat un corner direct pe poarta lui Dinamo. Mijlocaşul ofensiv a căutat colţul scurt al porţii lui Penedo, care a fost luată prin surprindere de traiectoria mingei şi nu a mai ajuns la timp pentru a respinge şutul înşelător al lui Coman.

Cu toate acestea, fostul portar al lui Dinamo, Cristi Munteanu, este de părere că portarul panamez nu are nicio vină pentru acest gol. „Nu cred că a greșit Penedo la golul acela direct din corner. La fiecare fază nu a avut om la bară. Îi e foarte greu unui portar să ajungă la acea minge. Plus că a avut niște intervenții extraordinare”, a spus Munteanu, la Pro X.

Cine a greşit la golul din corner al FCSB? Explicaţia lui Bratu

Mai mult, fostul portar al lui Dinamo a susţinut că goalkeeperul panamez a fost omul meciului în Derby de România: „Jucătorul meciului a fost de departe Penedo. Gândiți-vă la ce mingi a putut să scoată, când Steaua avea un avantaj de un gol. De aceea, din punctul meu de vedere Penedo este omul meciului”.

Nici Florin Bratu nu a dat vina pe Penedo, la golul înscris de “Mbappe Coman”. El a explicat cine a greşit marcajul la reuşita lui Gnohere şi ce fundaş trebuia să păzească bara. Totodată, Bratu s-a arătat încântat de jocul echipei sale: “La golul lui Gnohere, Popovici era în marcaj. La golul doi, Sergiu Hanca trebuia să stea la prima bară. Sunt sigur că acești jucători, pe care îi respect de 10 ori mai mult după acest meci, vor reuși să învețe din greșeli. Sperăm ca din aceste reveniri pe care le-am reușit să formăm un grup din ce în ce mai unit. Nu scorul în sine mă mulțumește, ci faptul că jucătorii au dat dovadă de caracter și au reușit să revină de 3 ori”, a spus antrenorul “Câinilor roşii”.

Ce spune Florinel Coman despre golul din corner

Florinel Coman a intrat după pauză în derby-ul cu Dinamo, înlocuindu-l pe Filipe Teixeira. Mijlocaşul ofensiv a reuşit să înscrie două goluri şi s-a arătat extrem de mulţumit de prestaţia sa, după ce a fost de multe ori criticat în ultima perioadă. “Nu îmi aduc aminte de când nu am mai marcat doua goluri, sunt fericit pentru că am marcat, dar din păcate nu am reușit să gestionăm. Am exersat la antrenament, am facut o fază pe care o facem la antrenamente și a intrat mingea în poartă”, a spus Coman, la sfârşitul derby-ului.

Ultimul care a reuşit să înscrie direct din corner pentru FCSB este Constantin Budescu. Jucătorul cedat în această vară la Al Shabab a înscris direct din corner golul 4 al meciului câştigat de roş-albaştri în compania celor de la Juventus Colentina, în sezonul precedent al Ligii 1 Betano.

În urmă cu trei sezoane, Lucian Sânmărtean reuşea şi el un gol direct din corner, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş.