Life

Cine a îndemnat-o pe Maria Chițu să se înscrie la Survivor România 2021. “Treceam printr-o perioadă complicată”

Maria Chițu a dezvăluit de ce a decis să se înscrie la Survivor România, dar și cine a susținut-o.
25.08.2021 | 23:58
Cine a indemnato pe Maria Chitu sa se inscrie la Survivor Romania 2021 Treceam printro perioada complicata
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2021. Maria Chițu a intrat în competiție hotărâtă să demonstreze că poate face față oricărei provocări.

Fosta războinică a declarat că s-a înscris în competiție pentru că trecea printr-o perioadă complicată și avea nevoie de o provocare. Cel care a îndemnat-o să participe a fost unchiul ei.

ADVERTISEMENT

Maria încă se resimte după încercările din Republica Dominicană. Aceasta încă mai are probleme la un picior.

Cine a îndemnat-o pe Maria Chițu să se înscrie la Survivor România 2021

Tânăra în vârstă de 20 de ani s-a descurcat de minune și a reușit să facă față provocărilor din jungla dominicană. Unchiul ei a fost cel care a îndemnat-o să se înscrie și să încerce să ajungă măcar la preselecții. Și fratele ei mai mare s-a înscris însă acesta nu a fost selectat.

ADVERTISEMENT

Blondina a recunoscut că în momentul în care a luat decizia de a merge în Republica Dominicană trecea printr-o perioadă mai dificilă, iar Survivor România i-a schimbat viața.

“Era pandemie, unchiul meu mi-a dat ideea iar mie mi-a plăcut provocarea. Trecuseră luni de atunci și când m-au sunat că am fost acceptata eram într-un punct în care aveam mare nevoie de aceasta experiență, a venit perfect”,  a spus Maria Chițu.

ADVERTISEMENT

Mai mulți fani au vrut să afle cu ce concurent nu s-a înțeles Maria în timpul concursului.

“Cu războinicii m-am înțeles în principiu, am avut etape în care nu a mai fost cum era odată. Despre faimoși: nu m-am înțeles cu Zanni și Sebi. În rest, mai toți mi s-au părut ok”, a mai spus blondina pe instagram.

Maria Chițu are probleme de sănătate după Survivor

Războinica nu și-a revenit în totalitate și încă se resimte după aventura din jungla dominicană. Aceasta are probleme la un picior.

ADVERTISEMENT

“Sunt bine, mă cam supără piciorul, încă nu mi-a trecut. În rest, mă bucur de fiecare zi, așa cum este ea”, a mai spus Maria.

În timpul competiției aceasta a trecut prin clipe dificile. Chiar dacă avea probleme la un picior a ignorat sfatul medicului și a decis să continue cursa. În plus, are probleme cu vederea și în foarte multe momente nu a putut să poarte lentilele de contact.

ADVERTISEMENT