ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cine a lipsit la reunirea lui Dinamo. Ante Puljic: „Cred că toţi colegii şi-au depus memorii“

Autor: Andrei David | 03.01.2021 | 12:12
Cine a lipsit la reunirea lui Dinamo. Ante Puljic: „Cred că toţi colegii şi-au depus memorii“
Dinamo s-a reunit pe 3 ianuarie. FOTO: sportpictures.eu

Dinamo s-a reunit în această dimineaţă la baza de la Săftica în vederea pregătirii returului de campionat. Nu au fost prezenţi toţi jucătorii din lor, iar bomba a detonat-o căpitanul Ante Puljic, spunând că toţi şi-au depus memorii să devină liberi de contract.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ante Puljic nu este în acest moment la Săftica, urmând să ajungă mai târziu la Bucureşti cu avionul. Au mai lipsit Deian Sorescu, Juan Camara şi Diego Fabbrini, iar Paul Anton a întârziat, fiind aşteptat în cursul zilei.

La baza „câinilor“ şi-au făcut, în schimb, apariţia mai mulţi suporteri în câteva autoturisme. Fanii din Programul DDB, care a sprijinit clubul financiar în ultima perioadă, încearcă să-i convingă pe fotbalişti să îşi amâne memoriile.

ADVERTISEMENT

Dinamo s-a reunit la Săftica

Reuninea lui Dinamo este programată astăzi, iar primul meci al „câinilor“ va fi pe 13 ianuarie contra celor de la FC Hermannstadt. Încet-încet, fotbaliştii alb-roşii au venit la Săftica, în jurul orei 10:00.

Mihai Eșanu, Tomas Mejias, Ionuț Șerban, Ahmed Bani, Alexandru Răuță, Florin Bejan, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Vlad Achim, Adam Nemec, Geani Grețu, Janusz Gol și Magaye Guey sunt cei care au răspuns prezent. Paul Anton se află şi el în drum spre Săftica.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, Diego Fabbrini şi Juan Camara au lipsit. Ultimul este pe lista Universităţii Craiova şi ar putea ajunge în acestă iarnă în Bănie.

Ante Puljic: „Cred că toţi colegii şi-au depus memorii să devină liberi“

Bomba dimineţii a detonat-o Ante Puljic. Fundaşul anunţase încă din ultimele zile ale lui 2020 că va rata prima şedinţă de pregătire cu echipa întrucât are avion în cursul zilei de 3 ianuarie, dar a şocat declarând că toţii coechipierii şi-au depus memorii.

ADVERTISEMENT

„Eu am avion azi spre București. Cred că toți și-au depus memorii, dar tot trebuie să fim profesioniști și să ne prezentăm. Voi ajunge și eu. Săptămâna aceasta va fi decisivă și dacă lucrurile se vor schimba în bine, normal că ne dorim să ajutăm Dinamo în continuare.

Știu că sunt fanii la Săftica, ei tot încearcă să ne ajute. Dar lucrurile nu sunt bine de mult timp aici, speram ca noul patron să facă ceva, dar până acum nimic. Zilele acestea sigur vor fi hotărâtoare“, a precizat Ante Puljic pentru Prosport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!