News

Cine a prezis moartea Elenei Ceaușescu. Detalii șocante. „Ia-ți zborul și pleacă”

Maria Câmpina a făcut dezvăluiri șocante. Ea a prezis moartea cuplului Elena și Nicolae Ceaușescu. „Ia-ți zborul și pleacă”, i-ar fi spus aceasta dictatoarei
19.06.2022 | 19:12
Cine a prezis moartea Elenei Ceausescu Detalii socante Iati zborul si pleaca
Cine a prezis moartea Elenei Ceaușescu și ce sfaturi a primit soția dictatorului. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Maria Câmpina a făcut dezvăluiri șocante despre dictatoarea Elena Ceaușescu. În urmă cu foarte mulți ani, Elena Ceaușescu a mers la ușa Regina Magiei Albe din România, pentru a-i cere ajutorul.

Maria Câmpina, dezvăluiri șocante despre Elena Ceaușescu

Elena Ceaușescu, soția fostului președinte al României, Nicolae Ceaușescu, a apelat la ajutorul celebrei Maria Câmpina. Regina Magiei Albe și-a amintit de momentul în care fosta Prima Doamnă a României a venit în casa ei.

ADVERTISEMENT

Invitată în podcastul „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Maria Câmpina a făcut dezvăluiri senzaționale despre Elena Ceaușescu.

Elena Ceaușescu a venit cu lecția învățată – i-a cerut ca soțul ei, Nicolae Ceaușescu să rămână cu ea, pentru toată viața. În replică, Maria Câmpina a ținut să o avertizeze pe soția lui Nicolae Ceaușescu să părăsească țara.

ADVERTISEMENT

„Elena Ceaușescu cu șoferul ei, cu femeia în mașină, la 11 noaptea a venit la mine.

– Cu ce dorești să te ajut?

– Vreau cu Ceaușescu. Să fie cu mine. Ce-oi zice eu, să zică el, după mine. Și unde m-oi duce eu, să fie lângă mine, picior la picior. Fără mine să nu facă nimic.” , a povestit Maria Câmpina, la emisiunea „În oglindă”.

Elena Ceaușescu n-a vrut să o asculte pe Maria Câmpina

Elena Ceaușescu nu a vrut să asculte sfaturile date de Maria Câmpina. Cartea pe care a tras-o a fost cea neagră, iar tămăduitoarea i-a cerut să plece cu Nicolae Ceaușescu, întrucât ea a văzut că va fi vărsare de sânge.

ADVERTISEMENT

„Doamna Elena, ai tras cartea neagră. Ia-ți zborul și plecați, că e vărsare de sânge”, a mai spus Maria Câmpina, în cadrul aceleași emisiuni.

”Elena Ceaușescu cerea îndurare”

Cuplul Ceaușescu a fost judecat la Târgoviște, dar sentința pentru ei a fost una radicală: condamnarea la moarte. În cartea sa, fostul comandant Andrei Kemenici a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale Elenei Ceaușescu, dar și cum au reacționat cei doi când a aflat că vor fi executați.

ADVERTISEMENT

”Păi, dacă e să depindă de sinceritatea mea, vă spun că cel mai greu moment pe care l-am trăit în această perioadă l-a constituit clipa în care i-am văzut pe parașutiști cum se zbat și se chinuie să-i lege în sfori pe Nicolae și pe Elena Ceaușescu. Elena cerea îndurare, se împotrivea chiar. Nicolae Ceaușescu nu s-a opus.

A acceptat inclusiv această umilință. Însă plângea. Îi șiroiau lacrimile pe obraz. Și suspina. În acel moment, când l-am văzut suferind sincer și profund, m-am retras, m-am ascuns de ochii și privirile lui. Mi-era rușine, o imensă rușine.

Puteam fi detașat, nu eu eram cel vinovat de postura în care ajunsese, dar lucrul acesta se întâmpla în unitatea unde eu însumi eram comandant. Evitam privirile oamenilor, nu aveam puterea să mă uit în ochii lor”, a povestit Andrei Kemenici.

”Încă o trădare națională”

Andrei Kemenici a mai spus că Elena Ceaușescu plângea și se opunea tratamentului primit. Tot Andrei Kemenici a descris și ultimul dialog între Elena și Nicolae Ceaușescu. ”La ieșirea din comandament, Nicolae Ceaușescu era în față, flancat de doi parașutiști, iar în spate, la circa un metru, tot astfel era condusă spre zid Elena Ceaușescu.

Când a dat cu ochii de Stănculescu, aflat deja afară, lângă scări, a întrebat într-un fel ambiguu, viclean: „Nicule, în România se împușcă oameni?”

Eu eram lângă general și întrebarea fusese pusă atât de provocator încât mă așteptam să răspundă acesta, dar a intervenit Nicolae Ceaușescu, care, săgetându-l cu privirea pe Stănculescu, a răspuns: „Încă o trădare națională!”, a povestit Andrei Kemenici în cartea ”Ceaușescu la Târgoviște”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Mama lui Radu Drăgușin a
Mama lui Radu Drăgușin a "rupt" tăcerea: ce a spus despre iubita fotbalistului
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Cea mai cunoscută amantă din România s-a năpustit asupra milionarului celebru care şi-a...
Cea mai cunoscută amantă din România s-a năpustit asupra milionarului celebru care şi-a înşelat soţia cu ea timp de 16 ani!
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Schema perversă prin care șoferii erau storși de bani de angajații Poliției
Schema perversă prin care șoferii erau storși de bani de angajații Poliției
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a...
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a stins un alt mare actor!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!