Life

Cine a primit cuțitul de aur de la chef Florin Dumitrescu. Juratul Chefi la cuțite, cu adevărat surprins

06.10.2020 | 15:31
Cine a primit cutitul de aur de la chef Florin Dumitrescu Juratul Chefi la cutite cu adevarat surprins
ADVERTISEMENT

Ediția de luni, 5 octombrie, a emisiunii Chefi la cuțite l-a adus în prim plan pe chef Florin Dumitrescu. Acesta a acordat cuțitul de aur și și-a însușit cea de a treia amuletă.

Concurentul care l-a convins pe celebrul chef se numește Alberto Chelu și a impresionat cu farfuria sa: cod posat cu piure de mazăre și salată de fenel. El a recunoscut că a lucrat la un restaurant cu specific franțuzesc din Anglia, dar și că în momentul de față își dorește să rămână în România.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc ca chefii să creadă că în spatele preparatului se află un bucătar”, spunea el, plin de speranță, exact înaintea momentului culminant când preparatul său urma să fie așezat în fața criticilor.

Alberto Chelu și chef Florin Dumitrescu
Alberto Chelu și chef Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”
Sursa foto: Instagram

Chef Florin Dumitrescu își aduce în echipă un fost fotbalist

„Acestă participare la „Chefi la cuțite”este foarte importantă. mă ajută foarte mult să iau decizia să nu mai plec și să râmân acasă”, a recunoscut Alberto. El a povestit, în prealabil, și că s-a întors în țară pentru că soția sa nu s-a acomodat cu vremea din Marea Britanie și își dorește să fie alături de ea. Este așteptat la restaurant de managerii săi.

ADVERTISEMENT

Alberto este din Pitești, are 35 de ani și o experiență de 7 ani în bucătărie. Partea surprinzătoare a fost ocupația pe care noul membru al echipei lui chef Florin Dumitrescu a avut-o înainte de bucătărie. Acesta a uimit pe toată lumea când a povestit că a fost fotbalist.

A jucat fotbal de la frageda vârstă de 10 ani. A evoluat la Dacia Mioveni în liga secundă și chiar a reușit să promoveze, fără a mai apuca să joace, însă, și în liga principală.

ADVERTISEMENT

Primele reacții așe chefilor nu păreau a fi încurajatoare, ei au recunoscut că „miroase a proaspăt farfuria”. „Cu salata asta de fenel nu sunt eu prea încântat, nu am înțeles-o niciodată într-o poveste de genul și tăiată atât de gros. Parcă aș fi vrut-o mai subțire”, a spus Dumitrescu după ce a văzut platoul.

Concurentul a câștigat simpatia lui Florin Dumitrescu după ce a dezvăluit că preparatul pe care i l-a servit a fost gătit separat pentru că știa că cheful are alergie la cuișoare. Ulterior, celebrul chef a arătat cât de încântat e de noul membru al echipei pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Alberto Chelu și chef Florin Dumitrescu
Alberto Chelu și chef Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”
Sursa foto: Instagram

„Primul om din echipa sezonului 8.Super farfurie, super om, super alegere, super sezon, superlativ. E de bine! Bravo omule! a scris el ca descriere a unei fotografii făcută împreună cu concurentul.

ADVERTISEMENT