Sport

Cine a umilit România la JO Tokyo 2020! Coreea de Sud a luat 6 goluri în sferturi. Video

România a ratat calificarea în sferturi la JO Tokyo 2020 și a fost umilită de Coreea de Sud în faza grupelor.
31.07.2021 | 16:15
Cine a umilit Romania la JO Tokyo 2020 Coreea de Sud a luat 6 goluri in sferturi Video
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au cedat cu 0-4 duelul cu asiaticii din etapa a doua a fazei gruipelor și practic acesta a fost meciul care ne-a privat de fazele eliminatorii.

Dujpă un astfel de eșec usturător, elevii lui Mirel Rădoi aveau nevoie de o victorie în fața Noii Zeelande, în ultima etapă, dar s-a încheiat doar 0-0 și jucătorii noștri au fost eliminați.

ADVERTISEMENT

Coreea de Sud a umilit România la JO Tokyo 2020, dar s-a făcut de râs în sferturi

Grupa a fost câștigată de Coreea de Sud, dar formația care a umilit România la JO Tokyo 2020 a avut o prestație rușinoasă în sferturile de finală, acolo unde a fost învinsă cu 6-3 de reprezentativa Mexicului.

Sud-coreenii, împotriva cărora băieții lui Mirel Rădoi nu au mișcat și despre care selecționerul a vorbit la superlativ, s-au dezintegrat practic în fața unei formații a Mexicului dezlănțuită pe faza ofensivă.

ADVERTISEMENT

Conștienți de forța asiaticilor, mexicanii au ales să nu stea cu fundul în poartă și au mers la ”bătaie”. Această variantă a arătat lacune uriașe în defensiva Coreei de Sud, de care mexicanii au profitat la maximum.

Nici Noua Zeelandă nu a trecut mai departe

Echipa lui Jaime Arturo Lozano Espin s-a impus cu un neverosimil 6-3 prin golurile marcate de Martin (12, 54), Romo (30), Cordova (39, 63) și Aguirre (84). Pentru sud-coreeni au punctat Lee Dong-Gyeong (20, 51) și Hwang Ui-Jo (90+1).

ADVERTISEMENT

Nici cealalată echipă care a terminat deasupra României în faza grupelor nu a reușit să treacă de sferturile de finală, dar măcar nu s-a făcut de râs. Noua Zeelandă a cedat în fața Japoniei la loviturile de departajare.

La finalul celor 120 de minute scorul a fost egal, 0-0, așa că s-a trecut la loviturile de departajarte. Japonezii au transformat tot, în timp ce ”cangurii” au ratat de două ori prin Cacace și Lewis și astfel asiaticii s-au impus cu 4-2.

ADVERTISEMENT

Marius Marin, mesaj neinspirat după eliminarea României

În sferturile de finală, Japonia va întâlni Spania, care a trecut după un meci nebun de Coasta de Fildeș, iar Mexicul se va duela cu Brazilia, care a învins la limită, scor 1-0, reprezentativa Egiptului.

După ce naționala olimpică a României a ratat calificarea în sferturile de finală, căpitanul Marius Marin a făcut o postare pe rețelele de socializare în care îi certa pe românii care nu i-au susținut pe ”tricolori” la competiția de la Tokyo.

”30 de zile închiși, doar antrenamente și o cameră de hotel. Cu multe sacrificii și speranțe am luptat pentru România!!! Mulțumim celor 15% dintre români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări, băieți. Sunt mândru de voi și am avut onoarea să vă reprezint ca și căpitan”, a fost mesajul jucătorului legitimat la Pisa care a stârnit multe controverse.

ADVERTISEMENT