Sporturi

Cine a venit să o vadă pe Simona Halep la WTA Dubai 2019! “Este o onoare pentru mine”

20.02.2019 | 14:07
Cine a venit sa o vada pe Simona Halep la WTA Dubai 2019 Este o onoare pentru mine

Cine a venit să o vadă pe Simona Halep la WTA Dubai 2019. Simona Halep se simte tot mai bine la turneul de la Dubai, acolo unde s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei. Sportiva noastră dă semne că seria victoriilor va continua în circuitul feminin de tenis. Turneul din Emiratele Arabe Unite, de categorie Premier 5, cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari, se desfăşoară în perioada 17-23 februarie.

După ce a învins-o pe Eugenie Bouchard în turul secund, Simona Halep a trecut şi de Lesia Tsurenko în optimile de finală, scor 6-3, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 21 de minute de joc. Aceasta este victoria cu numărul şapte din tot atâtea meciuri pentru Simona Halep în faţa ucrainencei. În continuare, în sferturi, românca în vârstă de 27 de ani o va întâlni pe câştigătoarea meciului care se va disputa între Aryna Sabalenka şi Belinda Bencic.

Prezenţă surprinzătoare în tribune la turneul de la Dubai! Cine a venit s-o susţină. Halep
Simona Halep ocupă locul 2 în clasamentul WTA

Prezenţă surprinzătoare în tribune la turneul de la Dubai! Cine a venit s-o susţină

La Dubai, Simona are parte de susţinere pe cinste. În tribune la meciul Simonei Halep din optimile de finală a fost prezent și ambasadorul român din Emiratele Arabe Unite, Adrian Măcelaru. “Sunt foarte mulțumiță, mai ales că nu a fost ușor să joc azi. Am știut că trebuie să mă concentrez pentru fiecare minge și să lupt împotriva ei. Mă bucur să merg mai departe în turneu. Am fost supărată după pierderea finalei de la Doha. Oboseala se strânge, așa că mă bucur să văd ca pot să rămân concentrată. Sper să pot să joc și mâine la fel ca până acum. Vreau să-i mulțumesc domnului amabasador că a fost aici. Este o onoare pentru mine și mă bucur că am caștigat acest meci, la care a fost și el spectator”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

  • 18 turnee WTA a câștigat Simona Halep în întreaga carieră
Tags: