News

Cine ar fi vrut să o omoare pe Diana Șoșoacă! „După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă”

21.03.2021 | 10:06
Cine ar fi vrut sa o omoare pe Diana Sosoaca Dupa ce au vazut ca am supravietuit accidentului miau intrat in casa
ADVERTISEMENT

Cine ar fi vrut să o omoare pe Diana Șoșoacă? Aceasta este întrebarea care face înconjurul mediului online. Senatoarea a povestit că ar fi fost victima unei tentative de asasinat.

Aceasta a oferit chiar mai multe detalii și a transmis că incidentul s-ar fi petrecut în luna august a anului trecut. „Am fost împinse, eu și fetița, cu tot cu mașină, într-un șanț”, și-a început femeia mărturisirea.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, senatoarea spune că și-ar fi găsit casa scotocită și vandalizată. „După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă”, a continuat fostul parlamentar AUR.

Cine ar fi vrut să o omoare pe senatoarea Diana Șoșoacă!

Cu toate acestea, Diana Șoșoacă a decis să nu depună plângere la autoritățile statului. „Să știți un lucru: guvernelor, parlamentelor și conducătorilor de stat le este foarte frică de poporul trezit și unit. Pentru că poporul deține adevărata putere și este suveran.

ADVERTISEMENT

De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții. Și nu sunt singură”, a declarat Diana Șoșoacă pentru Antena 3.

„Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le mulțumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneți voi, sursele – care m-au ajutat și mă ajută.

ADVERTISEMENT

Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor.

Niciodată nu-i voi trăda pe acești oameni, pentru că efectiv și-au pus pielea-n băț ca să ajute un popor, iar repercusiunile asupra lor sunt cumplite …

ADVERTISEMENT

Ei nu mai au ce să-mi facă mie acum, pentru că am căpătat o notorietate atât de mare”, a mai spus ea. Diana Șoșoacă a povestit cum a fost împinsă într-un canal de beton. Alături de ea se afla și fetița ei. „Fac o paranteză: anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă.

Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele. După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor.

Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot. Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă. Eu știu cine mi-a intrat în casă. Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale (…)

Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc ordine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus”, a mai spus Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT