Cine ajunge în finala Champions League? Cu ei poți să-ți faci o echipă învingătoare la FootballCoin!

06.05.2019 | 16:30
Cine ajunge in finala Champions League Cu ei poti sati faci o echipa invingatoare la FootballCoin

Numărăm secundele până la fluierul de început al meciurilor care vor stabili finalistele din Champions League. Liverpool, Barcelona, Tottenham și Ajax se luptă pentru meciul atât de mult așteptat de microbiști, meciul care va încorona regina Europei. Dacă programul pentru marți și miercuri seară ni l-am stabilit, acum e momentul să ne organizăm echipele la football fantasy. Scopul îl știm cu toții: să strângem un punctaj mare, care să claseze echipele pe primele locuri în clasamentul competițiilor de pe FootballCoin.io. Clasarea în primele echipe este recompensată cu premii în XFC, cryptomoneda jocului, cu care poți cumpăra jucători și mai valoroși.

Trecem în revistă jucătorii pe care te poți baza în meciurile retur din semifinalele UCL și începem cu cei din partida care poate însemna revanșa lui Liverpool. A fost 3-0 în tur și nu vom uita probabil niciodată golul din lovitură liberă cu care Messi le-a executat 80% din visele de calificare ale cormoranilor. Dar mai rămân 20%, iar Sadio Mané este principalul jucător care poate da semnalul întoarcerii pe tabelă. Jucătorul venit la Liverpool în 2016 de la Southampton are 4 goluri și 3 assist-uri în acest sezon de Liga Campionilor. Cu 742 de puncte la football fantasy, este pe locul 2 în topul punctajului la football fantasy în echipa lor, fiind depășit doar de Mo Salah. Cu egipteanul incert pentru meciul cu Barcelona după accidentarea din partida cu Newcastle și cu Firmino absent, Sadio Mané este jucătorul pe umerii căruia stau toate speranțele suporterilor.

Și dacă mai vrei variante pentru lotul tău din formația lui Klopp, o idee bună e să-ți betonezi apărarea cu Trent Alexander-Arnold și, nu în ultimul rând, Virgil van Dijk. Englezul Alexander-Arnold este free la FootballCoin, reușind 713 puncte la football fantasy, 2 assist-uri în Champions League și 3 clean sheet-uri. Cât despre Virgil van Dijk, el este jucătorul cel mai surprinzător de la Liverpool, reușind să apară în careul advers când nu te aștepți și să schimbe scorul pe tabelă. Are 710 puncte la FootballCoin, 2 goluri și 2 assist-uri în UCL.

Barcelona vine pe Anfield cu doi foști idoli ai tribunelor roșii: Luis Suarez și Philippe Coutinho. Uruguayanul Suarez nu a jucat în meciul din campionat cu Celta Vigo din cauza unei accidentări, dar e posibil să joace marți pentru încă o dată în fața celebrei peluze The Kop. Suarez are un gol și 6 assist-uri în acest sezon de UCL, singurul lui gol fiind marcat în turul cu Liverpool. Cu 605 puncte la FootballCoin, Luis Suarez te poate ajuta să strângi mai mulți XFC cu echipa ta. Philippe Coutinho are cifre mai bune decât Suarez în Champions League, 3 goluri și 3 assist-uri, iar meciul retur cu englezii poate reprezenta împăcarea dintre el și fanii Barcelonei. Brazilianul stă bine și la puncte, are 821 la football fantasy, și fii sigur că va încerca să facă rost de mai multe în meciul de marți.

Ajax Amsterdam – Tottenham

A fost 1-0 în tur pentru Ajax acasă la Spurs, iar Donny van de Beek a fost magicianul care a aprins speranțele celor care au Ajax în inimă. După eliminarea lui Real Madrid și a lui Juventus, Ajax este la un meci distanță de un moment legendar, finala Champions League. De partea cealaltă, Tottenham a trecut în optimi de Borussia Dortmund, iar în sferturi de vecinii de campionat, Manchester City. Miercuri, băieții lui Pochettino pornesc de la 1-0 pentru adversari, iar o întoarcere pe tabelă poate demonstra tuturor că Spurs nu a ajuns până aici din întâmplare.

Donny van de Beek este una dintre variantele bune în atacul echipei tale. Pe lângă golul din turul cu Spurs, olandezul de 22 de ani a mai înscris încă 2 goluri și a reușit și 2 assist-uri , unul cu Bayern, celălalt cu Real Madrid, strângând 656 puncte la FootballCoin. O altă soluție pentru lotul tău este jucătorul din pasa căruia a marcat van de Beek, marocanul Hakim Ziyech, care a reușit să adune un număr mare de puncte în competițiile football fantasy, mai exact 939. Marcator în ambele meciuri cu Real Madrid, Hakim face senzație și în campionatul Olandei, în dreptul lui stând 16 goluri și 15 assist-uri.

A treia idee pentru echipa ta este căpitanul lui Ajax, Matthijs de Ligt, jucătorul care a adus calificarea în meciul cu Juventus, prin golul de 2-1 înscris în a doua repriză. Sezonul acesta de Champions League i-a adus olandezului 669 de puncte la FootballCoin.

Son și Kane au fost marii absenți ai meciului tur cu Ajax, dar pentru retur, Pochettino se poate baza pe Heung-min Son în partida de miercuri. Son are 546 de puncte, 4 goluri și un assist în acest sezon de Champions League, 3 dintre goluri fiind marcate în dubla manșă împotriva lui Manchester City. Tot pentru binele punctajului tău la football fantasy, poți să-l iei în echipa ta pe danezul Christian Eriksen, jucătorul cu cele mai multe puncte din echipa lui la FootballCoin, 769. Două goluri și 4 assist-uri stau în cv-ul lui Eriksen în UCL. O variantă free pentru echipa ta este brazilianul Lucas Moura, care a strâns 514 puncte și 2 goluri în cea mai frumoasă competiție din Europa.