Life

Cine ar fi marii câștigători de la America Express 2023. Surpriza e uriașă

Cine ar fi pus mâna pe premiul de la America Express 2023. Sunt doi concurenți neașteptați care fac o echipă formidabilă.
26.01.2023 | 14:00
Cine ar fi marii castigatori de la America Express 2023 Surpriza e uriasa
Cine ar fi pus mâna pe premiul de la America Express 2023. Sunt doi concurenți neașteptați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine ar fi marii câștigători ai competiției moderate de Irina Fodor, care a ajuns la sezonul cinci. Surpriza e uriașă pentru toți telespectatorii, dar și pentru fanii reality show-ului care în trecut a fost moderat de Gina Pistol.

Cine ar fi pus mâna pe premiul de la America Express 2023. Sunt doi concurenți neașteptați

America Express și-a încheiat de ceva vreme filmările care s-au desfășurat în Mexic, Guatemala și Columbia. 9 echipe au plecat în marea cursă, aventura de pe Drumul Aurului fiind de neuitat pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

În cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro au plecat mai multe vedete, însă cine sunt marii câștigători? Potrivit informațiilor furnizate de gandul.ro, trofeul emisiunii de la Antena 1 a ajuns într-o echipă surpriză.

Sursa menționată anterior susține că, Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt participanții care au plecat acasă mai bogați cu câteva mii de euro fiecare, după ce statul a luat TVA-ul.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi s-au descurcat cel mai bine la America Express 2023, unde au fost nevoiți să supraviețuiească cu numai 1 dolar pe zi. În plus, cazarea le-a dat mari dureri de cap tuturor.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, declarații despre America Express 2023

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut mai multe declarații după participarea la America Express 2023. Cei doi comedianți s-au bucurat din plin de experiența de pe Drumul Aurului, unde au concurent alături de alte vedete autohtone.

ADVERTISEMENT

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a spus co-prezentatorul de la Xtra Night Show, de la Antena Stars, scrie ciao.ro.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a completat colegul său.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cum se descurcă cei doi comedianți numai duminică, de la ora 20:00 și în zilele de luni și marți, începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT