News

Cine ar putea moșteni averea fabuloasă a lui Dan Petrescu? ”Săraca mamă a rămas singură și știu că Anca se va ocupa de dânsa!”

Omul de afaceri român Dan Petrescu (68 de ani), soția și unicul lor băiat, dar și un grup de cinci prieteni ai familiei și-au pierdut viața duminică, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit pe o clădire în renovare din Milano.
04.10.2021 | 17:57
Cine ar putea mosteni averea fabuloasa a lui Dan Petrescu Saraca mama a ramas singura si stiu ca Anca se va ocupa de dansa
Familia lui Dan Petrescu a dispărut în tragicul accident aviatic petrecut duminică, la Milano
ADVERTISEMENT

Avionul de mici dimensiuni, cu opt persoane la bord, s-a prăbușit imediat după decolare, pe o clădire în renovare din Milano, martori ai accidentului povestind anchetatorilor că văzuseră deja flăcări în timp ce aparatul se afla încă în picaj.

Presa italiană a făcut publice numele tuturor celor care și-au pierdut viața în accidentul aviatic din Milano. Iată care sunt cele opt victime: Dan Petrescu (68 de ani), soţia lui, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani), fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, (30 de ani), Filippo Nascimbene (33 de ani), soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, fata comentatorului sportiv Miki Alexandrescu (34 de ani),  și fiul lor, Raphael.

ADVERTISEMENT

În avion se mai afla și Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Rafael. Ultima victimă este Julien Brossard (36 de ani), un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.

Anca Surugiu era omul de încredere al lui Dan Petrescu

Dan Ștefan Petrescu, fiul omului de afaceri, era cercetător și se stabilise în Canada, dar venise în Italia cu un cuplu, căruia familia milionarului urma să-i boteze un copil, potrivit unor informații apărute în presă.

ADVERTISEMENT

Imediat după drama în care Dan Petrescu și-a pierdut viața alături de soția și de unicul lor copil, s-a speculat că averea considerabilă a regretatului afacerist va intra în posesia Ancăi Surugiu. Aceasta era asistenta lui Dan Petrescu de ani buni, devenind în timp și confidenta milionarului.

Mama milionarului dispărut are 98 de ani

În mod normal, acces la moștenirea lui Dan Petrescu ar trebui să aibă și mama lui Dan Petrescu. Femeia în vârstă de 98 de ani locuiește în vila familiei din Olbia (Sardinia), acolo unde trebuiau să ajungă și pasagerii avionului care s-a prăbușit duminică la prânz.

ADVERTISEMENT

Avionul fusese achiziționat în aprilie 2015 de Dan Petrescu împreună cu Vova Cohn, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo București, și era considerat foarte sigur, în ciuda faptului că aparatul are un singur motor.

Antoaneta Fischer, sora milionarului Dan Fischer, decedat în 2012 la doar 61 de ani, răpus de cancerul pulmonar, a postat un mesaj trist în amintirea prietenului Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Dan, om minunat care a fost lângă mine oricând am avut nevoie de sfatul lui!”

”Mi-am mai pierdut un frate, Dan, om minunat care a fost linga mine oricind am avut nevoie de sfatul lui, de ajutorul lui. Regine si Danut au plecat cu el si ma simt goala sufleteste, ei fac parte din viata mea. Si Dan, si Regine sunt (nu pot sa vorbesc la trecut) oameni de exceptie, care nu o sa se mai nasca curând. Suntem mult mai saraci”, și-a început mesajul sora lui Dan Fischer.

”Îmi amintesc acum 9 ani când l-am pierdut pe fratele meu Dan, au venit amândoi o zi inainte de înmormantare la Berlin si au fost lânga noi, dovada de dragoste, respect si profunda prietenie fata de mine si familia mea”, a continuat Antoaneta Fischer.

”Ii multumesc pentru ca mi-a fost aproape si a inlocuit absenta fratelui meu si nu pot sa inteleg cum se poate intampla asa ceva, sa nu mai existe cu Familia lui, cu Regine si Danut. Saraca mama a ramas singura si stiu ca Anca se va ocupa de dansa. Dumnezeu sa va odihneasca, dragi prieteni, pot sa zic draga Frate!”, și-a încheiat mesajul de condoleanțe sora lui Dan Fischer.

ADVERTISEMENT