Fotbal intern

Cine va transmite la TV amicalele Craiova – Viitorul de înaintea reluării Ligii 1. Exclusiv

03.06.2020 | 17:55
Cine va transmite la TV amicalele Craiova  Viitorul de inaintea reluarii Ligii 1 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și FC Viitorul se vor duela în două partide amicale, cu o săptămână înainte de reluarea sezonului în Liga 1. Ambele meciuri se vor desfășura sâmbătă, locul de disputare nu a fost stabilit, însă cele mai mari șanse să găzduiască întâlnirile le are terenul de la cantonamentul din „Lunca Jiului”. FANATIK îți dezvăluie în exclusivitate ce televiziune are cele mai mari șanse de a transmite înfruntările dintre „Știința” și formația lui Gheorghe Hagi.

UPDATE, ora 17:55 / Universitatea Craiova a anunțat oficial că Digi Sport va transmite amicalele cu FC Viitorul. Orele de disputare sunt 11:00 și 14:30. 

ADVERTISEMENT

Amicalele dintre Universitatea și Viitorul se vor putea vedea la TV! Cine va transmite meciurile?

Fără fotbal de 3 luni, suporterii sunt nerăbdători să își vadă favoriții la lucru, iar aceștia îi vor putea urmări la DigiSport, televiziunea care a fost interesată de a transmite partidele dintre olteni și dobrogeni și care are cele mai mari șanse de a obține acceptul oficialilor Craiovei. Suporterii nu vor avea acces la meci, însă vor sta lipiți de ecrane pentru a vedea debutul lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a Universității Craiova.

Au fost stabilite și orele de disputare, primul meci se va juca dimineață, de la ora 11:00, în timp ce al doilea joc va fi la ora 14:30. Antrenorii ambelor echipe vor încerca să rotească mai mulți jucători pe parcursul celor două înfruntări pentru a vedea pe cine se pot baza în etapele care au mai rămas de disputat în play-off, respectiv play-out.

ADVERTISEMENT

Amicalele se vor juca cu 6 zile înaintea „redebutului” Craiovei în Liga 1

Bergodi nu are foarte mult timp la dispoziție pentru a pregăti etapele rămase din campionat, fiind nevoit să schimbe din mers lucrurile care nu i se vor părea în regulă. Craiova va juca cu Viitorul cu doar 6 zile înainte de a avea primul meci de după pauza forțată. Liga Profesionistă de Fotbal a publicat programul etapei cu numărul 3 din play-off, iar arena „Ion Oblemenco” va găzdui partida dintre Universitatea și FC Botoșani. Spectatorii nu vor avea voie să participe.

„Publicul evenimentelor sportive este diferit, mai pătimaș. Este greu să selectezi 400 sau 500 de spectatori. La Craiova sunt 7.000 de abonați, cum poți selecta doar 500 dintre ei?”.

ADVERTISEMENT

„Ne-ar fi foarte ușor să spunem da, să permitem accesul spectatorilor, dar organizatorul meciului ar fi direct responsabil de o eventuală infectare sau eventuale victime.

Eu îmi doresc ca spectatorii să revină în stadioane, dar acest lucru este în directă relație cu evoluția pandemiei”, a explicat Ionuț Stroe, ministrul MTS, cu privire la decizia de a nu lăsa fanii pe stadioane la meciurile din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian al Științei are o mare responsabilitate pe umeri, echipa fiind în bătălia pentru câștigarea titlului cu numărul 5: „Obiectivul este titlul. Suntem la patru puncte și mai sunt opt meciuri de jucat din acest mini-campionat. Papură a făcut treabă bună, iar noi trebuie să continuăm această muncă. Eu am mare entuziasm, dorință multă și îmi doresc enorm să reușesc.”, a declarat Cristiano Bergodi în interviul exclusiv pentru FANATIK.

Dinamo – Rapid a fost amânat, s-a jucat FCSB – FC Voluntari 0-2

Miercuri, 3 iunie, de la ora 17:00, la Săftica, Dinamo și Rapid ar fi vrut să dispute un meci amical, însă totul a fost dat peste cap de faptul că testele pentru coronavirus nu au ieșit la timp, iar oficialii cluburilor au decis ca înfruntarea să fie mutată pe 4 iunie, de la ora 11:00, în baza de pregătire a „câinilor roșii”, la Săftica.

S-a jucat, în schimb, amicalul dintre FCSB și FC Voluntari. Partida s-a disputat la baza de pregătire a vicecampioanei de la Berceni și s-a încheiat cu victoria ilfovenilor cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Marko Simonovski și Mihai Căpățînă.

ADVERTISEMENT