Fotbal intern

Cine arbitrează Craiova – FCSB şi Astra – CFR

11.05.2018 | 14:53
Cine arbitreaza Craiova  FCSB si Astra  CFR

S-a aflat cine arbitrează Craiova – FCSB şi Astra – CFR, două meciuri foarte importante, după care putem afla echipa campioană din Liga 1 Betano.

La partida de la Giurgiu, Radu Petrescu va fi la centru. Meciul se va disputa duminică, de la ora 21:30.

Cine arbitrează Craiova – FCSB

CCA îl va desemna pe Ovidiu Haţegan să conducă partida de pe “Ion Oblemenco”. Meciul Craiova – FCSB va avea o asistenţă uriaşă, după ce oficialii olteni au anunţat că biletele sunt sold-out.

Meciul e sold-out. Cine arbitrează Craiova - FCSB
Meciul e sold-out. Cine arbitrează Craiova – FCSB

Craiova – FCSB se va disputa luni, pe noul “Ion Oblemenco”, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Ovidiu Haţegan a arbitrat duelul CFR – FCSB 1-1, din play-off. Tot în această fază, a fost la centru şi în remiza dintre CFR Cluj şi CSM Politehnica Iaşi, 1-1. Partida de la Craiova este a treia din play-off pentru Ovidiu Haţegan.

Presiune, înainte de Astra – CFR

La cealaltă partidă, Astra – CFR s-au creat deja tensiuni, după cum a declarat şi Gigi Mulţescu: “Se vede clar cine are interes ca noi să nu fim cum trebuie la meci. Dar nu pot eu vorbi despre şcoala celor de la CFR, aşa cum m-aţi întrebat, pentru că nici nu ştiu să existe aşa ceva… Să fiu ridicat pe un soclu dacă nu ne bate CFR? Doamne, fereşte! Soclu este pentru cei care se duc. Eu vreau să fiu viu şi nevătămat. Noi o să jucăm la victorie meciul cu CFR pentru că doar aşa putem obţine un rezultat bun, chiar şi un punct.

Sunt de vreo 40 de ani în fotbal. Şi mă aşteptam să apară tensiuni înaintea unor astfel de partide. Se scrie pentru polemică şi apar şi neadevăruri. S-a scris că Belu a fost pedepsit că nu ştiu ce … Nu, el n-a vrut să intre pe teren la finalul unui meci şi am recomandat conducerii trimiterea lui la echipa a doua. Şi i-am transmis că dacă îşi cere scuze, poate reveni”, a spus Gigi Mulţescu