Fotbal intern

Cine arbitrează FCSB – Astra, derby-ul etapei 14! E favoritul lui Gigi Becali

04.11.2018 | 11:05
Dennis Man într-un meci FCSB - Astra. Cine va arbitra duelul de pe "Arena Naţională"

LPF a decis cine va arbitra meciul dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Duelul dintre cele două echipe va avea loc azi, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”, iar favoritul lui Gigi Becali a fost delegat pentru a oficia primul meci din returul sezonului regulat.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciul dintre FCSB şi Astra Giurgiu să fie arbitrat de către Horaţiu Feşnic. Arbitrul din Cluj-Napoca o să fie ajutat de asistenţii Octavian Şovre (Satu Mare) şi Sebastian Gheorghe (Suceava). Arbitrul de rezervă pentru partida de pe “Arena Naţională” a fost ales Horia Mladinovici, iar observator Irina Mirt.

Favoritul lui Gigi Becali va arbitrau meciul FCSB – Astra Giurgiu

Horaţiu Feşnic este unul dintre favoriţii lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului. În luna aprilie a acestui an, afaceristul a declarat că şi-ar fi dorit ca arbitrul din Cluj Napoca să fie la centru în meciul pe care FCSB l-a jucat cu CFR, dar acesta a trimis o hârtie pentru a nu fi delegat. “Haţegan nu e capabil să poată arbitra un meci Steaua – CFR Cluj. Ştiţi de ce îmi pare rău? Că Feşnic a depus o hârtie că nu vrea să arbitreze acest meci pentru că tatăl lui a antrenat la CFR. Eu l-aş fi acceptat pe el, la fel ca pe Istvan Kovacs, pentru că sunt arbitri buni”, spunea Gigi Becali în aprilie 2018.

Horaţiu Feşnic şi Gabi Enache

FCSB – Astra Giurgiu, duminică, 4 noiembrie, ora 21.00, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, pe “Arena Naţională”. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport.

  • “Cel mai bun arbitru la ora asta este după părerea mea ăla, Sfeşnic (n.r. – Horaţiu Feşnic). Clar, simplu, liniştit, unde e fault, pac, fault, fluiera, nu are nicio emoţie, nicio teamă, îmi place statura lui, Sfeşnic (n.r – suport special pentru lumânări). Are şi nume biblic. Cand am auzit de el am zis că ăsta o sa fie mare arbitru, că are nume biblic. Pe cuvant”Gigi Becali
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri