Fotbal intern

Cine arbitrează U Craiova – Dinamo! Are doar 11 meciuri ca arbitru în Liga 1

05.02.2021 | 20:32
Cine arbitreaza U Craiova  Dinamo Are doar 11 meciuri ca arbitru in Liga 1
ADVERTISEMENT

Comisia Centrală a Arbitrilor inflamează și mai mult spiritele, înaintea meciului U Craiova – Dinamo. Florin Andrei, un arbitru cu doar 11 meciuri în Liga 1, va oficia la centru.

Florin Andrei este alegerea CCA pentru întâlnirea care ține capul de afiș al rundei cu numărul 22 din Liga 1. Din cele 11 jocuri pe care le-a fluierat în primul eșalon, patru au fost în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Florin Andrei a mai arbitrat un meci al Universității, cu FC Hermannstadt, pierdut de olteni cu 1-2, la Sibiu. Anterior a mai oficiat o întâlnire a alb-albaștrilor, în Cupa României.

Doar 11 meciuri de la debutul în Liga 1 pentru arbitrul de la U Craiova – Dinamo

Florin Andrei este originar din Târgu Mureș și a debutat în primul eșalon la data de 5 mai 2014, când a condus partida dintre Corona Brașov și FCSB, câștigată de roș-albaștrii cu 3-0.

ADVERTISEMENT

Următorul meci în Liga 1 l-a arbitrat după mai bine de trei ani de la debut, în 2017, Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari, încheiat cu succesul primilor cu scorul de 4-1.

În acest sezon, Florin Andrei a fost arbitru de rezervă la opt întâlniri, între care și FC Voluntari – Universitatea Craiova, de la sfârșitul lunii trecute, încheiată la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Împarte cu generozitate cartonașe

În cele patru partide la care a fost delegat la centru, Florin Andrei a împărțit nu mai puțin de 20 de cartonașe galbene. Recordul personal al oficialului mureșan, în materie de avertismente (7), s-a consemnat pe 19 decembrie anul trecut la întâlnirea dintre Gaz Metan Mediaș și Viitorul Constanța.

De asemenea, Florin Mureșan a acordat trei lovituri de la 11 metri în jocurile pe care le-a arbitrat. Două în disputa dintre FCSB – FC Voluntari (2-1, pentru roș-albaștrii) și unul în meciul Academica Clinceni – Sepsi, scor 2-0 pentru ilfoveni.

ADVERTISEMENT

Meciul Universitatea Craiova – Dinamo, contând pentru etapa a 22-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Dinamo: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT