Fotbal intern

Cine are acum cele mai mari șanse să devină noul antrenor la FCSB! Răsturnare de situație

25.12.2018 | 14:43
Cine are acum cele mai mari sanse sa devina noul antrenor la FCSB Rasturnare de situatie

Imediat după partida dintre FCSB și CFR Cluj, în care Nicolae Dică a fost demis, principalul favorit să îi ia locul a fost Mihai Teja. Pe parcursul următoarelor zile, Gigi Becali a înclinat mai mult spre Dan Alexa, cu care a avut și o discuție.

M-am văzut cu Gigi Becali în cursul zilei de duminică și am discutat câteva ore despre fotbal și despre viață”, a povestit cel poreclit „Chirurgul”. „Da, e adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa, dar nu am luat încă nicio decizie. O să mă văd și cu Mihai Teja și cu al treilea antrenor de pe lista mea. Nu mă mai grăbesc, analizez, vreau să iau decizia cea mai bună”, a mărturisit și Gigi Becali pentru FANATIK.

Astfel, Dan Alexa devenise principalul favorit să preia banca tehnică a celor de la FCSB, după demisia lui Nicolae Dică de la roș-albaștri. Cu toate acestea, sursele FANATIK spun că Gigi Becali s-a „sucit” din nou și sunt șanse mici ca antrenorul celor de la Dunărea Călărași să mai vină la echipa patronată de Gigi Becali. În pole-position se află acum fostul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș, Mihai Teja!

Mihai Teja, antrenorul care are cele mai mari șanse să îi ia locul lui Dică

FANATIK a aflat că sunt peste 95% șanse ca Dan Alexa să nu mai vină la FCSB, după ce patronul FCSB a revenit pe pista Mihai Teja, pe care site-ul nostru îl anunțase în exclusivitate ca înlocuitorul lui Dică. Culisele din spatele acestei mutări țin de oamenii cu „influență” care se află în spatele deciziilor de la FCSB. Astfel, dacă Mihai Teja va ajunge antrenorul roș-albaștrilor, directorul sportiv Mihai Stoica ar câștiga duelul cu impresarul Anamaria Prodan. Asta pentru că Alexa e un apropiat al Anamariei iar Meme vrea să aibă alături un tehnician care nu are legături cu soția lui Laurențiu Reghecampf.

Mihai Teja are parte de un sezon foarte bun la Gaz Metan Mediaș. Ardelenii au adunat 28 de puncte după 21 de runde și se află la numai trei lungimi de play-off. Asta deși pe perioada verii medieșenii au adus mai mulți jucători noi în echipă. De-a lungul carierei, Teja a mai fost antrenor la Universitatea Cluj, la Dinamo București și la naționala de tineret. Totodată, a fost secundul lui Mircea Rednic la mai multe echipe.

Al treilea nume pe lista lui Becali este Edi Iordănescu, cel despre care finanţatorul FCSB a tatonat deja terenul printr-o discuţie cu tatăl acestuia, Anghel Iordănescu, dezvăluită de FANATIK.