Life

Cine are grijă de băieții Adelei Popescu atunci când ea și Radu Vâlcan sunt ocupați. Nu e vorba de părinții celor doi!

Adela Popescu are parte de ajutor când vine vorba de creșterea celor trei băieți, mai ales atunci când ea și Radu Vâlcan sunt extrem de ocupați și nu are cine să stea cu copiii.
06.06.2022 | 10:55
Cine are grija de baietii Adelei Popescu atunci cand ea si Radu Valcan sunt ocupati Nu e vorba de parintii celor doi
Adela Popescu, alături de Radu Vâlcan, într-un moment de respiro pentru amândoi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Într-un răspuns la un comentariu de pe Instagram, Adela Popescu a recunoscut că a apelat la cineva pentru creșterea copiilor. Vedeta PRO TV încearcă să nu depindă de alții atunci când vine vorba de cei trei feciori, însă sunt situații în care nu poate fi fizic lângă ei.

Adela Popescu și-a angajat o bonă filipineză pentru a o ajuta cu băieții

După cum se știe, Adela prezintă un matinal de luni până vineri. Soțul ei este la rândul său ocupat cu proiectele de la Antena 1.  Mulți ar crede că realizatoarea tv se bazează pe bunici atunci când nu are cu cine să lase copiii.

ADVERTISEMENT

Și părinții celor doi îi ajută cât pot. Sunt, însă, momente în care și aceștia au treabă. Pentru a fi complet liniștită, atunci când este la muncă sau e nevoită să bifeze anumite evenimente, Adela îi lasă în grija unei bone filipineze.

Actrița și prezentatoarea de televiziune a scris pe Instagram că este extrem de mulțumită de serviciile bonei pe care a angajat-o și că și ea și Radu au grijă să se poarte frumos cu ea.

ADVERTISEMENT

„E ok cu doamna din Vietnam care vă ajută? Știu că erați foarte încântați înainte de nașterea bebelușului cu numărul 3”, a întrebat cineva pe rețeaua de socializare.

Răspunsul Adelei a venit imediat. „E din Filipine și momentan e foarte ok. Și noi cu ea”, a scris prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu a apelat la serviciile unei bone filipineze. Foto: Instagram

Prezentatoarea, ieșire la mare cu familia

Vedeta PRO TV îi ține la curent pe fani cu tot ceea ce face, prin intermediul paginii sale de Instagram. Cea mai nouă ieșire cu familia a avut loc în weekendul trecut, cei doi mergând la mare împreună cu băieții, participând, printre altele, la un botez.

„Am avut un weekend foarte frumos. Deși îmi imaginam că vor fi două zile grele, mergând cu toți copiii, iată că plecăm spre casă cu bateriile semi încărcate. 😃 Vineri seara am ajuns cu chef de distracție la botezul Annei Ecaterina.

ADVERTISEMENT

Totul minunat, de poveste. Mai puțin ținuta mea. Adică ea era frumoasă, săraca, dar gândită pentru un botez pe plajă, nicidecum pentru unul atât de elegant și plin de strălucire cum a fost acesta”, a scris Adela Popescu.

Vedeta a participat și la inaugurarea unei plaje în stațiunea Olimp împreună cu familie ei, sâmbătă.

ADVERTISEMENT