Fotbal intern

Cine blochează transferul lui Tiago Ferreira la FCSB! Portughezul a primit interzis la echipa lui Becali! EXCLUSIV

19.08.2019 | 16:09
Cine blocheaza transferul lui Tiago Ferreira la FCSB Portughezul a primit interzis la echipa lui Becali EXCLUSIV

Universitatea Craiova și FCSB au făcut un schimb de jucători în perioada de mercato din această vară. Astfel, oltenii l-au luat pe Mihai Bălașa de la vicecampioana României, iar Tiago Ferreira urma să ajungă sub comanda lui Vergil Andronache la FCSB, dar transferul lusitanului în vârstă de 26 de ani la formația deținută de Gigi Becali este sub semnul întrebării.

Soția blochează transferul lui Tiago Ferreira la FCSB

Mihai Bălașa a fost prezentat oficial al Universitatea Craiova și chiar a debutat pentru olteni în deplasarea de la Botoșani. De partea cealaltă, FANATIK a aflat cine blochează transferul lui Tiago Ferreira la FCSB. Portughezul nu mai face parte din planurile de viitor ale formației din Bănie, toate acestea după erorile făcute la începutul sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1.

Marlene Ferreira este cea care a făcut ca transferul lui Tiago Ferreira să nu semneze până în acest moment cu FCSB. Soția lusitanului este însărcinată în cinci luni și nu își dorește în aceste momente să plece din Craiova, toate acestea deoarece a legat o strânsă legătură de prietenie cu Katharina, soția lui Ivan Martic, dar și pentru că și-ar dori ca fundașul să plece la o echipă din străinătate.

Marlene, soția lui Tiago Ferreira
Marlene, soția lui Tiago Ferreira

Gigi Becali nu vrea să-i dea bonus la semnătură

Acesta este unul dintre motivele pentru care Tiago Ferreira a refuzat să semneze contractul cu vicecampioana României. FANATIK dezvăluia pe 9 august că pretențiile financiare ale lusitanului sunt mai mari decât ceea ce Gigi Becali îi poate oferi. Mai mult, fotbalistul vrea și un bonus la semnătură, iar latifundiarul din Pipera refuză să îi dea o sumă în momentul semnării contractului.

Pe parcursul carierei, Tiago Ferreira a evoluat la echipe precum Boavista CJ, FC Porto U15, U19 și Porto B, Dragon Force, Zulte Waregem și Uniao Madeira. Lusitanul mai are contract cu Universitatea Craiova până în iunie 2020, iar în iarnă va putea semna din postura de jucător liber de contract. Pentru formația din Bănie a jucat în 65 de meciuri și a dat 3 pase decisive.

  • 900.000 de euro este cota lui Tiago Ferreira, conform transfermarkt.com