Life

Cine calcă pe urmele lui Moroșanu și ale lui Zmărăndescu la Survivor România 2023? FANATIK are toate detaliile

Survivor România 2023 păstrează rețeta celorlalte sezoane ale show-ului și va duce în Republica Dominicană un luptător de calibru mondial, pe lângă alți artiști.
12.12.2022 | 16:00
Cine calca pe urmele lui Morosanu si ale lui Zmarandescu la Survivor Romania 2023 FANATIK are toate detaliile
Daniel Pavel se pregătește să comenteze traseul unui alt luptător celebru după ce i-a avut pe mână pe Cătălin Moroșanu și pe Cătălin Zmărăndescu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa Faimoșilor pare să respecte un anumit tipic când vine vorba de înfruntările de la Survivor. Iar sezonul care stă să înceapă peste doar câteva săptămâni se anunță a fi unul cât se poate de ”garnisit” de vedete în echipa Faimoșilor. FANATIK a aflat care sunt cele mai recente ”achiziții” ale Pro TV pentru Survivor România 2023.

Care luptător în echipa Faimoșilor la Survivor România 2023

În exclusivitate, FANATIK a aflat cine le va călca pe urme celebrilor Cătălin Moroșanu sau Cătălin Zmărăndescu, în luptele din Republica Dominicană. Iar în acest sezon al show-ului la start se pare că va ajunge unul dintre cei mai apreciați luptători din România.

ADVERTISEMENT

Astfel, din informațiile noastre, la Survivor România 2023 va participa și Ionuț Iftimoaie, un nume cât se poate de respectat în lumea sporturilor de contact. D altfel, Ionuț Iftimoaie, indică cei care se ocupă de castingul de la Survivor, era o țintă mai veche a producătorilor, decizia de a accepta provocarea venind în urma relației foarte bune pe care o are fostul luptător cu Pro TV.

Mai mult, pare-se, Ionuț Iftimoaie (44 de ani) s-a lăsat convins să participe la Survivor România 2023 după ce l-a văzut pe prietenul (și rivalul de generație) Cătălin Zmărăndescu în junglă, cei 49 de ani ai acestuia nefiind un impediment în fața probelor.

ADVERTISEMENT

Trebuie precizat că Ionuș Iftimoaie nu este la prima experiență în ceea ce privește reality-show-urile de la Pro TV, el participând, cu ani în urmă, și la Ferma Vedetelor. De acolo însă el a plecat cu un gust amar, luptătorul acuzând comploturile făcute împotriva lui pentru a fi eliminat din emisiune.

Ce alte vedete se alătură echipei Faimoșilor de la Survivor România 2023?

Chiar dacă Pro TV a anunțat că membrii echipei Faimoșilor de la Survivor România 2023 vor fi anunțați abia pe 15 decembrie, pe Voyo, FANATIK a reușit să afle ce cântăreți și artiști s-ar fi alăturat proiectului care va debuta în luna ianuarie, la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Astfel, printre Faimoși se numără și un trapper celebru, rival al lui Zanni: Gheboasă. De altfel, fostul câștigător de la Survivor România, în sezonul difuzat de Kanal D, și Gheboasa sunt ”amici” mai vechi, cei doi întâlnindu-se și în ring.

Între Zanni și Gheboasă, la gala RXF, a avut loc o luptă care a durat doar două runde, victoria revenindu-i câștigătorului de la Survivor România 2021, prin KO, Zanni reușind să îl stranguleze în ring.

ADVERTISEMENT

Jorge se alătură Faimoșilor

George Papagheorghe a.k.a. Jorge este o altă vedetă care se alătură echipei Faimoșilor de la Survivor România 2023. Cântărețul care a împlinit 40 de ani a fost convins de producătorii de la Pro TV să accepte provocarea din Republica Dominicană, iar acum pare să se pregătească la modul cel mai serios să impresioneze în reality-show-ul de supraviețuire.

Jorge are, la rândul său, experiență când vine vorba de show-urile Pro Tv, concurând la Ferma Vedetelor acum trei ani, fiind eliminat în urma unui duel cu Silviu Țolu, iubitul frumoasei Lili Sandu. El a fost, acolo, subiectul mai multor controverse, imaginile cu Jorge și Ioana Filimon, fosta Miss România, făcând baie împreună fiind îndelung gustate de telespectatorii Pro TV.

Cine mai este în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023?

Așa cum FANATIK v-a informat acum câteva zile, în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023 vor concura și Vica Blochina sau Carmen Grebenișan, cele două fiind nerăbdătoare să ajungă în Republica Dominicană.

„12 membri are Tribul Faimoși la startul celui mai puternic epic reality game show. Aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului vor demonstra și celebritățile care au acceptat provocarea Survivor România pentru sezonul următor. Veți face cunoștință cu cele 6 fete și 6 băieți, pe VOYO, joi 15 decembrie”, spunea Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT