Life

Cine câștigă America Express 2023? Anunțul pe care fanii nu-l așteptau a fost făcut înainte de marea finală

Anunț despre cine câștigă America Express 2023. Mai este puțin până când va avea loc finala reality show-ului de la Antena 1.
11.03.2023 | 00:28
Cine castiga America Express 2023 Anuntul pe care fanii nul asteptau a fost facut inainte de marea finala
America Express 2023, anunț despre câștigătorii emisiunii. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii se întreabă cine sunt câștigătorii America Express 2023. Mai este puțin până când va avea loc marea finală a reality show-ului de la Antena 1. Mona Segall a făcut câteva dezvăluiri despre emisiune.

America Express 2023, anunț despre câștigătorii emisiunii. Ce a declarat producătoarea show-ului de la Antena 1

Îndrăgitul reality show de la Antena 1 va ajunge la final în curând, însă un nou sezon se va filma anul acesta. Producătoarea Mona Segall a vorbit despre câștigătorii emisiunii, dar a dezvăluit și alte detalii.

ADVERTISEMENT

Producătoarea a spus că nimeni nu are dreptul de a dezvălui numele echipei câștigătoare, deoarece toți cei implicați în emisiune semnează niște contracte de confidențialitate.

Deși s-a speculat că echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea ar fi câștigat show-ul de la Antena 1, echipa câștigătoare rămâne un secret pentru toată lumea, inclusiv pentru familia producătoarei emisiunii, după cum a dezvăluit aceasta.

ADVERTISEMENT

“Slavă Domnului că nu sflă nimeni cine câștigă America Express! Tot castul semnează niște contracte și echipa de asemenea. Și sperăm să nu se afle până la sfârșit. (…)

Nici mama mea nu știe, absolut nimeni din familia mea nu știe câștigătorii pentru că nu vrem să le răpim plăcerea”, a declarat Mona Segall în cadrul podcast-ului Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Puya și soția lui, Melinda, au fost eliminați în ediția difuzată miercuri, iar patru echipe au rămas în cursa de pe Drumul Aurului. Este vorba despre cele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bordea și Cortea, frații Gavril, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Unde se va filma următorul sezon America Express

Emisiunea va rămâne în continuare America Express, iar Mona Segall a dezvăluit unde se va filma noul sezon. “Următorul sezon va fi tot America Express. Țările s-ar putea să se schimbe. Vom filma în sudul Columbiei, partea spre Bolivia, Ecuador și Argentina”, a explicat producătoarea.

ADVERTISEMENT

În podcast-ul lui Mihai Morar, alături de Mona Segall, a venit și Robert Lionte, iar cei doi au vorbit despre costurile pe care le implică un astfel de reality show.

“Nu știu cât costă alte show-uri, dar noi pe săptămână avem 15 ore de conținut difuzabil. Și atunci se scade costul cumva. În America a fost cel mai scump până acum”, a explicat Mona Segall. Producătorul Robert Lionte a spus că cel mai ieftin a fost în India și Sri Lanka.

În afară de echipele participante la reality show, din România pleacă în jur de 55 de persoane. Împreună cu echipele din America, peste 100 de oameni au ajutat la realizarea emisiunii de la Antena 1.

De asemenea, Mona Segall a mai spus că a avut emoții atunci când Asia Express a devenit America Express. Producătoarea nu a știut cum vor reacționa telespectatorii la schimbarea locației show-ului, însă emisiunea a fost pe placul publicului, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT