Sporturi

Cine câștigă duelul imaginii Halep- Andreescu! Simona o surclasează pe Bianca în social media

28.10.2019 | 13:16
Cine castiga duelul imaginii Halep Andreescu Simona o surclaseaza pe Bianca in social media
ADVERTISEMENT

Simona Halep (28 ani, 5 WTA) și Bianca Andreescu (19 ani, 4 WA) se întâlnesc azi, nu mai devreme de ora 14.00, în grupa violet de la Turneul Campioanelor, iar FANATIK vă prezintă cine câștigă duelul imaginii între cele două jucătoare de tenis.

Cine câștigă duelul imaginii între Simona Halep și Bianca Andreescu

Simona Halep o surclasează pe Bianca Andreescu atunci când vine vorba de succesul de pe site-urile de socializare. Fostul lider mondial are mult mai mulți fani decât canadianca de origine română pe Instagram, Twitter și Facebook, dar este și mult mai activă decât adversara sa din grupa violet de la Turneul Campioanelor 2019.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este urmărită pe Instagram de 1,4 milioane de persoane și urmărește doar 5 (Marina Pufleanu, Luminița Halep, Thalia Cahill, Darren Cahill și Teo Cercel). De partea cealală, Bianca Andreescu are 670.000 de followers și urmărește la, rândul ei, 296. Surprinzător este faptul că sportiva din Canada i-a dat follow Simonei Halep, dar românca nu a făcut același lucru. Fostul lider mondial a adunat la ultimele 5 poze postate pe Instagram nu mai puțin de 277.198 de like-uri, iar Bianca are 524.511 aprecieri și a depășit-o pe româncă.

Simona Halep, peste Bianca Andreescu la numărul urmărilorilor de pe Twitter și Facebook

Simo o depășește pe Bianca și la numărul de fani de pe Twitter. Jucătoarea de teis din Constanța este urmărită de 347.000 de persoane și vede doar ce postează Mark Selby și Darren Cahill. Nici canadianca nu stă rău în ceea ce privește situația de pe Twitter, dar nu o depășește nici de această dată pe Simona, toate acestea deoarece doar 195 de persoane o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Față de Simona Halep, Bianca Andreescu nu este foarte activă pe Facebook. Jucătoarea din Canada a postat ultima dată o fotografie pe 22 martie și este urmărită de 68.970 de persoane. De partea cealaltă, Simo are 1,6 milioane de urmăritori, iar la ultima fotografie postată pe 25 octombrie a adunat 13.130 de like-uri, 288 de comentarii, iar imaginea a fost distribuită de 101 persoane.

  • 33,498,021 de dolari a câștigat Simona Halep pe parcursul carierei
  • 6,455,038 de dolari a câștigat Bianca Andreescu până în prezent