Life

Surpriză! Cine a câștigat finala Casa Iubirii. Câți bani le dă Kanal D câștigătorilor – Update

Finala Casa Iubirii are loc în doar câteva ore, iar atât Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului cât și concurenții rămași, sunt extrem de emoționați.
15.01.2023 | 19:35
Surpriza Cine a castigat finala Casa Iubirii Cati bani le da Kanal D castigatorilor  Update
Marea finală Casa Iubirii are loc pe 15 ianuarie, de la ora 16.00. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT
15-01-2023
17:37

Câștigătorii primului sezon din Casa Iubirii

Conform informațiilor prezentate de pagina de Instagram Viperele Vesele, specializată în reality-showuri, câștigătorii de la Casa Iubirii sunt Larisa și Sorin. 

În emisiunea Casa Iubirii de la Kanal D telespectatorii au avut ocazia să vadă fel de fel de povești emoționante.

Câți bani primesc câștigătorii de la Casa Iubirii

Mulți s-au cunoscut, s-au separat, în timp ce alții au decis să dea o șansă poveștii lor de dragoste. Timp de nouă luni, concurenții de la Casa Iubirii au conviețuit, iar telespectatorii au fost alături de ei.

ADVERTISEMENT

Iată că duminică, 15 ianuarie, a venit și marea finală, momentul mult așteptat. Acesta va avea loc în doar câteva ore, mai exact de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Cine vor fi însă câștigătorii de la Casa Iubirii? Asta vom vedea în doar câteva ore. Până atunci însă să aflăm cu ce premiul vor pleca acasă norocoșii.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea va fi cea care va desemna câștigătorii Casa Iubirii sezonul 1. Atât fata, cât și băiatul, vor primi apoi premiul cel mare în floare de 75.000 de lei, pentru fiecare.

”Vom avea doi câștigători, o fată și un băiat, care vor fi aceia? 50% este puterea voastră, 50% a telespectatorilor”, a spus Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

Cel mai longeviv cuplu de la Casa Iubirii

Cel mai longeviv cuplu de la Casa Iubirii este format din Sorin și Nicoleta. Cei doi au împlinit șase luni de relație în urmă cu doar câteva săptămâni, așa că nu ar fi exclus ca ei să fie câștigătorii premiului cel mare.

Oricum ar fi, primul sezon Casa Iubirii a fost unul spectaculos. Concurenții au legat frumoase prietenii și au format o familie aproape un an de zile.

ADVERTISEMENT

Au fost și evenimente tensionate, dar până la urmă, amintirile frumoase sunt cele care rămân.

Amintim că anterior, în cea mai recentă ediție de la Casa Iubirii, o concurență a anunțat că vrea să participe și la cel de-al doilea sezon.

Este vorba despre Bianca, cea care până de curând l-a avut partener pe Alin, tânărul fiind eliminat în urmă cu câteva săptămâni.

Au fost concurenți care i-au apreciat decizia acesteia, în timp ce alții au criticat-o pentru că nu a încercat să rezolve anumite lucruri cu partenerul său.

Menționăm că cei de la Kanal D au organizat la finalul anului trecut deja preselecțiile pentru Casa Iubirii, așa că în curând urmează să aflăm și cine sunt concurenții din sezonul 2 al show-ului matrimonial.

ADVERTISEMENT