Life

Cine câștigă finala iUmor 2023. Antena 1 a pus la bătaie o sumă impresionantă

Cine va câștiga premiul cel mare în finala iUmor 2023 care avea loc duminică, 21 mai. Antena 1 oferă o sumă importantă de bani.
20.05.2023 | 12:24
Cine castiga finala iUmor 2023 Antena 1 a pus la bataie o suma impresionanta
Cine sunt concurenții care se luptă pentru marele premiu în finala iUmor 2023. Sursa foto: Facebook/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Duminică, 21 mai 2023 va avea loc finala încă unui sezon de iUmor. Pentru marele premiu se vor lupta 11 concurenți și cu toții așteaptă să afle cine va pleca acasă cu suma impresionantă pusă la bătaie de Antena 1.

Cine va câștiga premiul cel mare în finala iUmor 2023

Sezonul 14 al emisiunii iUmor se va încheia duminică, 21 mai 2023, atunci când va avea loc marea finală. Sute de concurenți au trecut prin fața juraților și au încercat să-i amuze. Iar presiunea a fost cu atât mai mare cu cât anul acesta, la masă s-au așezat Cătălin Bordea și Nelu Cortea, unii dintre cei mai buni stand-up-eri de la noi. 

ADVERTISEMENT

În ultimul punct al concursului au ajuns doar 11 dintre ei. Fie că sunt singuri sau însoțiți de colegii de trupă, vor urca pe rând pe scenă și vor da tot ce au ei mai bun pentru a câștiga cei 20.000 de euro puși la bătaie de Antena 1, așa cum a făcut și Remus Iosub în sezonul trecut. 

Astfel, cei care au ajuns până în finala iUmor 2023 și care au nevoie de câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo pentru a putea să ajungă la votul publicului sunt: Maria Grosu, Mihaela Pripici, Teodora Nedelcu, Elena Voineag.

ADVERTISEMENT

În marea finală iUmor de pe 21 mai, telespectatorii îi vor revedea și pe membri trupei Duo Olé, The Free Tenors, Paul Szabo, Dima Țui, trupa Pe Cap, Ionuț Țigănescu, dar și pe Varză, care nu se află pentru prima dată în fața acestor emoții.

Cum se simt concurenții care au ajuns în marea finală iUmor 2023

Maria Grosu a mărturisit că la filmările finalei s-a simțit ca o adevărată divă și a mulțumit producției că i-au pus la dispoziție tot ce a avut nevoie pentru numărul său. „Le sunt recunoscătoare și dansatorilor fantastici care au fost alături de mine pe scenă, însă și Cocuței, și lui Bogdan, care s-au ocupat de coregrafie. (…).

ADVERTISEMENT

Adrenalina a fost atât de intensă, încât nici nu-mi amintesc tot ce am făcut pe scenă, de-abia aștept să văd finala, dar presimt că am strălucit!”, a declarat concurenta, conform libertatea.ro. 

Mihaela Pripici: „Bordea a urcat pe scenă și m-a îmbrățișat”

Mihaela Pripici dezvăluit, de asemenea, că finala iUmor 2023 a reprezentat unul dintre cele mai importante momente din viața sa. „Mi-am dorit foarte mult să ajung în etapa asta și am muncit foarte mult pentru acest vis.

ADVERTISEMENT

De aici și presiunea care m-a adus aproape de leșin pe scenă. (…) Bordea a urcat pe scenă și m-a îmbrățișat. Mi-a spus că este normal să am emoții, că la rândul lui, deși are ani de experiență pe scenă, este copleșit de emoții înainte de fiecare spectacol”. 

ADVERTISEMENT
Tags: