Life

Cine câștigă Puterea dragostei, sezonul 3? Fanii show-ului, în război total pe internet

Cine câștigă Puterea dragostei? Este întrebarea la care fanii emisiunii de la Kanal D vor afla răspunsul duminică, 5 septembrie 2021.
02.09.2021 | 12:11
Cine castiga Puterea dragostei sezonul 3 Fanii showului in razboi total pe internet
Codruț, Marinescu și Alexandra, favoriți la câștigarea Puterea dragostei 3. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Se fac deja pariuri în mediul online despre cine ar putea câștiga sezonul 3 al emisiunii Puterea dragostei. Există două cupluri favorite în acest moment, iar fanii celor două cupluri au început un adevărat război în mediul online.

Pe grupurile de pe Facebook dedicate reality-show-ului lumea este împărțită între perechile Alexandra și Codruț și Marinescu și Maria.

ADVERTISEMENT

De altfel, în ultimele ediții, cele două cupluri au început să se certe destul de des, Maria și Marinescu devenind centrul atenției în emisiune.

Cine câștigă Puterea dragostei 3. Concurenții cu cele mai mari șanse

De-a lungul acestui sezon, cei care au ieșit de cele mai multe ori favoriți în galele săptămânale au fost Alexandra și Marinescu. Concurenții sunt acum rivali de moarte fiecare luptând pentru cuplul din care face parte și pentru premiu.

ADVERTISEMENT

Cele două fete care sunt protagonistele show-ului în acest moment sunt disputate de internauți, fanii certându-se în legătură cu susținerile lor.

„Ce tot râdeți de Comănici cum că sunt urecheați? Uitați aici dinozaurul. Buzele mai mari decât capul, nasul tăiat din topor. Urechile le-a uitat domnul Măsură”, este unul dintre comentariile acide apărute la adresa Mariei înainte de marea finală.

ADVERTISEMENT

Nici Alexandra n-a scăpat de jigniri în mediul online: „Bufnițo, ai grijă de tine! Dacă Marinescu e un nimeni afară, tu ce ești de te destrăbălezi pe internet numai cu mizerii? Vagabelă penală!”.

Alexandra, favorită un sezon întreg, terfelită în mediul online pe ultima sută de metri

„Alexandra, ești un om de nimic dacă ai ajuns să înregistrezi un prieten”, este un alt comentariu dur postat la adresa blondinei cuplată cu Codruț.

ADVERTISEMENT

Competiția se va încheia duminică, pe 5 septembrie, la ora 19:00. Telespectatorii vor putea vota în direct cine sunt câștigătorii concursului.

4 fete și 4 băieți vor ajunge în etapa finală a reality-show-ului filmat în Istanbul. Doar doi vor reuși să câștige, să pună mâna pe premiul de 10.000 de euro.

După terminarea celui de-al treilea sezon, care a ținut un an, urmează o altă ediție, potrivit Kanal D. Cristina Mihaela Dorobanțu va fi și la cârma celui de-al patrulea sezon, care va aduce în fața telespectatorilor noi concurenți și noi povești interesante.

Rămâne de văzut dacă Alexandra și Codruț ori Maria și Marinescu vor fi câștigătorii celui mai lung sezon de până acum și cum va evolua relația lor în afara competiției.

 

ADVERTISEMENT