Pariuri sportive

Cine câştigă Superbet Cupa României Final 8?

În 2017, 14 februarie e ziua în care începe săptămâna îndrăgostiţilor de baschet! De azi şi până pe 17 februarie, la Sibiu în Sala Transilvania, se vor juca partidele din Superbet Final...
16.02.2017 | 11:02
Cine castiga Superbet Cupa Romaniei Final 8

În 2017, 14 februarie e ziua în care începe săptămâna îndrăgostiţilor de baschet! De azi şi până pe 17 februarie, la Sibiu în Sala Transilvania, se vor juca partidele din Superbet Final 8-ul Cupei României, urmate de disputa Nord-Sud în Superbet All Star Game!

Cei mai buni jucători şi cele mai în formă echipe din România îşi dispută în premieră în format Final 8 trofeul Cupei României. Se anunţă o competiţie în care adrenalina va creşte la cote alarmante. Da! Fiecare partidă e decisivă! Fiecare meci trebuie să aibă un învingător! Competiţia knock out e împărţită în 3 faze: Sferturi de finală, Semifinale şi Finale. Anul acesta nu se va mai juca finală mică. Aşadar, înfrângerea înseamnă eliminarea definitivă din competiţie inclusiv în penultimul act.

Dincolo de formatul competiţional, parteneriatul cu Superbet – început la Final Four 2013 găzduit de Timişoara – garantează spectacolul sportiv de mare ţinută, şi un deznodământ imprevizibil. Nu o spunem fără să avem acoperire în cifre statistice: în ultimii patru ani, 4 echipe diferite şi-au adjudecat trofeul Cupei României Gaz Metan Mediaş (2013), Energia Târgu Jiu (2014), BC Timişoara (2015) şi U BT Cluj (2016).

Dacă e să ţinem cont de locul ocupat în acest moment în Liga Masculină de echipele calificate în Superbet Final 8 Cupa României, cele două jumătăţi ale tabloului principal sunt dezechilibrate. În jumătatea superioară avem ocupantele podiumului în campionat după 19 etape ale sezonului regulat, U BT Cluj, Steaua CSM EximBank şi CSU Sibiu alături de ocupanta locului 10, SCM U Craiova. Aceasta pare a fi jumătatea favorită să dea câştigătoarea competiţiei.

Pe această parte de tabloul avem Sferturile: Steaua CSM EximBank – SCM U Craiova şi duelul transilvănean dintre gazdele de la CSU Sibiu şi deţinătoarea trofeului, U BT Cluj! Meciurile beneficiază de cote mărite pe Superbet.ro https://www.superbet.ro/pariuri-sportive

Pe jumătatea inferioară se află campioana naţională CSM Oradea care va întâlni Phoenix Galaţi şi echipele care în 2015 au oferit cea mai electrizantă finală: BC Timişoara versus BC Mureş. Formaţii care atunci au tranşat în prelungiri disputa pentru trofeu, dupa 62-62 la finalul timpului regulamentar. BC Timişoara s-a impus cu 78-73. Vă daţi seama ce dorinţă de revanşă au echipierii Mureşului…

Suntem într-un an istoric pentru baschetul românesc. Naţionala masculină revine după 30 de ani la Campionatul European. “Vulturii” vor avea meciuri contra Spaniei, Croaţiei, Cehiei, Muntenegrului şi Ungariei, într-o competiţie pe care ţara noastră o organizează. Superbet Final 8 e competiţie în care selecţionerul va putea vedea care dintre jucători reuşesc să evolueze la adevăratul potenţial în condiţiile unor partide decisive. Pentru stranieri, meciurile din această săptămână pot fi cele care le vor aduce o ofertă pentru naturalizare din partea FRF. Cameron Long de la Steaua CSM EximBank, formaţie sponsorizată de Superbet este unul dintre numele vehiculate pentru o posibilă naturalizare.

Un moment special în cadrul acestui eveniment va fi licitaţia pentru tricourile vedetelor baschetului românesc. Banii obţinuţi, vor completa fondurile provenite de la sponsorul principal Superbet şi de la clubul organizator, CSU Sibiu pentru renovarea unui teren de baschet in aer liber. Teren foarte apropiat de centrul istoric, pe care toţi fanii acestui frumos sport vor putea juca, la orice oră din zi şi din noapte. Un proiect foarte important pentru comunitatea locală.

Despre Superbet All Star Game vorbim după ce vom vedea evoluând toate cele 8 echipe calificate în Final 8-ul Cupei României. Din loturile lor fac parte 21 dintre cei 24 de jucători aleşi să joace pentru selecţionatele Nordului şi Sudului în duelul de mare orgoliu din All Star Game. Pregătiţi-vă să vă creşteţi nivelul adrenalinei pe parcursul acestor zile intense. Profitaţi de cotele oferite de Superbet, un partener de tradiţie pentru baschetul românesc care vă oferă cele mai bune cote pentru acest eveniment! https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/8127

Aţi hotărât pe cine pariaţi?