Life

Cine câștigă Survivor România 2022? Casele de pariuri au stabilit favoriții

Survivor România 2022 se apropie de final, iar în etapa jocurilor individuale casele de pariuri și-au listat favoriții pentru câștigarea competiției din Republica Dominicană.
23.05.2022 | 12:51
Cine castiga Survivor Romania 2022 Casele de pariuri au stabilit favoritii
După eliminarea Ștefaniei Ștefan, concurenții rămași la Survivor România 2022 pot aduce bani frumoși în buzunarele pariorilor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pariorii care vor să dea lovitura cu Survivor România 2022 au ocazia să încerce să își înmulțească banii pe seama favoriților pe care îi au în competiția din Republica Dominicană. Iar cum, deja, în prima zi de jocuri individuale, a avut loc eliminarea Ștefaniei Ștefan, cotele pentru ceilalți șapte concurenți rămași s-au modificat substanțial.

Câștigător Survivor România. Ce cote au concurenții show-ului de la Pro Tv

Concurenții de la Survivor România 2022 au intrat în ultimele zile de concurs, marea finală urmând să aibă loc pe 31 mai, în direct, la Pro TV. Până atunci însă vor mai avea loc o serie de eliminări, începute încă de pe 21 mai 2022 cu cea a Ștefaniei Ștefan.

ADVERTISEMENT

Eliminată surprinzător, din postura de cea mai eficientă concurentă de la Survivor România 2022, Ștefania Ștefan a schimbat cotele la pariuri pentru concurenții de la Survivor România 2022. Chiar dacă ea avea cota 10 să câștige concursul, schimbările de după eliminarea ei sunt semnificative.

Conform caselor de pariuri, acum, principalii favoriți la câștigarea marelui premiu pus în joc la Survivor România sunt Ionuț Popa, Alex Delea și Alexandru Nedelcu, cu mici diferențe în funcție de operatorul de pariuri preferat. Astfel, conform Superbet, Ionuț Popa și Alex Delea au cotă de 4 pentru a câștiga Survivor România, iar Alexandru Nedelcu a primit cotă de 6.

ADVERTISEMENT

În schimb, la Betano, Alexandru Nedelcu este văzut ca mare favorit, cu cotă de 3, în timp ce rivalii lui sunt cotați mai slab: Ionuț Popa are cota de 4, iar Delea de 6.

Ce șansă mai au Faimoșii să câștige Survivor România 2022

Elena Chiriac și Marian Drăgulescu sunt ultimii doi Faimoși rămași în concurs, iar cotele pentru cei care vor să parieze pe ei sunt de-a dreptul interesante. Astfel, dacă cineva pariază 100 de lei pe Elena Chiriac, la Superbet, în cazul în care fosta Faimoasă și lideră a Vulturilor va câștiga, ar putea obține 500 de lei, iar la Betano, 800 de lei.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu, multiplu medaliat olimpic și mondial la gimnastică are cote mai mari decât Elena Chiriac, iar indiferent unde ar paria cineva că el va câștiga Survivor România 2022, în cazul în care va ridica trofeul pe 31 mai, va obține, cu doar 100 de lei, 800.

Cote pariuri
Cotele caselor de pariuri cu privire la câștigătorii Suvivor România 2022 / Foto: cote-pariuri.ro

Blaze are cota cea mai mare, de 15, semn că pariorii nu se prea înghesuiesc să își pună banii pe concurentul care a făcut parte din echipa Războinicilor și, apoi, a Vulturilor.

ADVERTISEMENT

Clasamentul eficienței de la Survivor, contrazis de votul publicului

Clasamentul eficienței de la Survivor România 2022 era domniat autoritar de Ștefania Ștefan, prima eliminată în etapa jocurilor individuale, fosta Războinică având o eficacitate de 73,7%. Acum însă, topul este condus de Ionuț Popa – 57,6%, urmat pe podium de Alex Delea – 57,6% – și de Oana Ciocan – 55,3% – aceasta din urmă neavând însă cotă la pariuri pentru a obține trofeul Survivor România 2022.

Clasamentul Survivor România 2022 este completat de Blaze, pe locul patru, cu 52,1%, Marian Dărgulescu, gimnastul câștigând exact jumătate din punctele pentru care a concurat, Alexandru Nedelcu, unul dintre favoriții caselor de pariuri, cu 49,6%, ultima din top fiind Elena Chiriac, cu o eficiență de 47%.

Survivor România 2022 se termină pe 31 mai

Survivor România 2022 se apropie de ultimul act, de Marea Finală a concursului care are loc în Republica Dominicană. Pe 31 mai 2022, Daniel Pavel va anunța câștigătorul trofeului emisiunii începute în luna ianuarie.

Concurenții care au mai rămas în joc luptă pentru un premiu de 100.000 de euro, bani la care se adaugă și importante sume de bani obținute de-a lungul participării lor în competiție, fiecare dintre ei având negociată o sumă săptămânală pentru participarea la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT