Life

Cine câștigă Survivor România? Finala se apropie cu pași repezi, așa că fanii au dat startul speculațiilor

19.05.2020 | 10:49
Cine castiga Survivor Romania Finala se apropie cu pasi repezi asa ca fanii au dat startul speculatiilor
ADVERTISEMENT

Ne mai desparte doar un pas de marea finală Survivor România, așa că fanii se întrec în speculații pe rețelele de socializare, încercând să intuiască numele concurentului care va pleca acasă cu marele premiu.

Misiunea pare aproape imposibil de dus la îndeplinire, având în vedere că în cursa pentru trofeu și pentru cei 250.000 de lei puși la bătaie de Kanal D au rămas cei mai buni dintre cei buni, motiv pentru care trebuie să ne așteptăm la o bătălie pe viață câștigată.

ADVERTISEMENT

Elena și Iancu, favoriți să se califice în finală alături de Loca și Emanuel

După ce foștii Războinici Lola și Emanuel au reușit să obțină câte un loc direct în ultimul act al competiției, ceilalți patru vor trebui să intre din nou pe traseu dacă își doresc să completeze „careul de ași”. Pe lângă probele pe care urmează să le parcurgă, Cezar, Elena, Emy și Iancu vor ajunge din nou la votul publicului.

Judecând după comentariile din mediul online, fosta solistă a trupei Mandinga pare să aibă cele mai mari șanse de a accede în marea finală, în condițiile în care continuă să se afle în topul preferințelor fanilor, chiar dacă din punct de vedere sportiv nu a mai reușit să obțină performanțele din prima parte a concursului.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, ultimul loc în finală va fi disputat de Cezar, care a demonstrat că deține toate atuurile unui adevărat supraviețuitor și Iancu, fratele lui Culiță Sterp, devenit celebru în urma participării la reality show-ul Puterea Dragostei, difuzat tot de Kanal D.

Fostului pugilist nu îi va fi, însă, deloc ușor, pentru că mai tânărul său adversar s-a dovedit extrem de abil pe traseu și are parte de o popularitate uriașă, mai ales în rândul doamnelor și domnișoarelor care urmăresc această emisiune.

ADVERTISEMENT

Ghiță, mesaj emoționant de ziua Elenei

În altă ordine de idei, chiar dacă a părăsit competiția la capătul celui mai recent consiliu de eliminare, Ghiță Balmuș nu va uita prea curând perioada petrecută în Republica Dominicană. Fostul baschetbalist își amintește cu drag de foștii coechipieri din Tabăra Faimoșilor și nu pare să le poarte pică pentru momentele mai puțin plăcute prin care a trecut de-a lungul competiției.

Și dacă nu ne credeți, vă spunem că a ținut să transmită prin intermediul rețelelor de socializare un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a Elenei Ionescu, „femeia nebună” cu care a fost de cele mai multe ori „la cuțite” în tabără.

ADVERTISEMENT

Pe traseu au format, însă, de fiecare dată o echipă redutabilă, iar relația lor s-a transformat într-o frumoasă prietenie în momentul în care îndrăgita artistă i-a luat apărarea în fața colegilor și a refuzat să-l propună spre nominalizare.

În ciuda tuturor luptelor noastre de pe traseu sau din tabără, au existat și momente frumoase, în care am râs și am luptat împreună. Această zi să-ți fie plină de bucurie. La mulți ani, femeie “nebună”!“, a scris Ghiță pe instagram.

ADVERTISEMENT