Sport

Cine conduce FCSB după plecarea lui Toni Petrea! Şanse mari să stea pe bancă în returul cu Saburtalo. Exclusiv

Toni Petrea este out de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid. FANATIK a aflat că până la numirea unui nou antrenor, roş-albaştrii vor fi conduşi de Mihai Pintilii şi Cristi Ţermure.
25.07.2022 | 13:08
Cine conduce FCSB dupa plecarea lui Toni Petrea Sanse mari sa stea pe banca in returul cu Saburtalo Exclusiv
TonI Petrea, alături de Mihai Pintilii şi restul staff-ului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Toni Petrea şi-a încheiat al doilea mandat pe banca celor de la FCSB. O săptămână a rezistat antrenorul în noul sezon, în care roş-albaştrii au avut evoluţii foarte modeste, cu U Cluj, Saburtalo şi Rapid.

Cine conduce FCSB după plecarea lui Toni Petrea! Pintilii şi Ţermure, şanse mari să stea pe bancă în returul cu georgienii

Din informaţiile FANATIK, până la numirea unui nou antrenor, FCSB va fi pregătită de “secunzii” Mihai Pintilii şi Cristi Ţermure. Sunt şanse mari ca cei doi să stea pe bancă în confruntarea de joi cu Saburtalo.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii nu poate fi antrenorul principal al echipei, în condiţiile în care nu are licenţa PRO. În schimb Cristi Ţermure are licenţa şi, cel puţin în acte, va fi noul antrenor principal al celor de la FCSB.

Pintilii a refuzat oferta lui Edi Iordănescu de a merge la naţională! Gigi Becali: “Va fi următorul nostru antrenor. A demonstrat că e prea caracter”

Pintilii s-a retras din activitatea sportivă în 2020 şi a acceptat un post în staff-ul celor de la FCSB. Edi Iordănescu l-a vrut pe fostul mijlocaş la echipa naţională pe postul de antrenor secund, însă “Pinti” a hotărât să rămână la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a promis lui Mihai Pintilii că va avea şansa să conducă FCSB după ce îşi va lua licenţa PRO, fiind un om de mare caracter:

“Pintilii va fi următorul nostru antrenor. Într-un an și jumătate, cred, își ia licența. Apoi el va fi antrenorul nostru mult timp de acolo încolo, cât vrea el. A demonstrat că e prea caracter.

ADVERTISEMENT

A lăsat 15.000 de euro la Federație și a rămas cu 3000 de euro. A zis ‘Nu-l trădez pe nea Gigi’. Ce caracter”, a spus Gigi Becali după ce Pintilii a refuzat oferta celor de la FRF.

Ţermure a fost “secundul” lui Reghe la Craiova! În vară a venit la FCSB

Cristi Ţermure s-a alăturat staff-ului condus de Toni Petrea în această vară. El a fost “secundul” lui Reghe în sezonul trecut, la Universitatea Craiova. După plecarea lui Reghecampf de la olteni, Ţermure a fost dorit în staff-ul lui Petrea.

ADVERTISEMENT

Deţinător al licenţei PRO, Cristi Ţermure va fi noul antrenor principal, în acte, la FCSB. Asta până când Gigi Becali va numi un nou antrenor, prima variantă fiind Nicolae Dică, variantă anunţată în exclusivitate de FANATIK:

“Mă consult cu oamenii să vedem cum e bine. Ar fi bine să vină un antrenor până joi. Eu știu că ne calificăm și antrenorul ar veni cu o victorie, ar veni pe cai mari.

Nicolae Dică este o variantă. Este un om cuminte. Pot să lucrezi toată viaţa cu el. Am lucrat, am avut rezultate cu el şi ca antrenor şi ca jucător”, a spus Gigi Becali.

FCSB, meci crucial cu Saburtalo!

FCSB va evolua joi, de la ora 20:30, în returul din turul doi al Conference League împotriva lui Saburtalo Tbilisi. Roş-albaştrii au pierdut cu 0-1 prima manşă şi au nevoie de un meci bun pentru a evita o nouă eliminare ruşinoasă.

  • 37 de ani are Mihai Pintilii
  • 2 mandate a avut Toni Petrea pe banca FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,67 este cota pentru „se califică Saburtalo” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT