Cine cumpără Rapidul? "Un om de afaceri foarte puternic din Qatar!"

Liga 1, fc voluntari, Cine cumpara Rapid Bucuresti

FC Voluntari este pe cale să piardă Rapidul, cu care voia să fuzioneze. Managerul general al echipei ilfovene se teme că giuleştenii vor fi cumpăraţi de un om de afaceri din Qatar, iar echipa antrenată de Claudiu Niculescu nu va mai putea face afacerea cu "vişinii".

Cine cumpara Rapid Bucuresti?

Dan Leasă a oferit detalii cu privire la omul de afaceri care este interesat să achiziţioneze Rapidul: "Vorbim prea mult de Rapid şi îmi e frică să nu avem o mare surpriză. Am informaţii că un om foarte puternic din Qatar este pregătit să preia Rapidul. Se va înscrie la licitaţie pentru brandul Rapid. Probabil că a fost sfătuit din România. Este vorba despre un om de afaceri care nu este implicat în fotbal", a spus Dan Leasă pentru prosport.ro.

Lichidatorul Rapidului a anunţat că la licitaţie vor veni mai multe firme: "După ce vom avea evaluarea, Adunarea Generală a Creditorilor va stabili suma de la care se va porni licitaţia. Apoi va fi un termen de 20 de zile în care, printre altele, se va putea achiziţiona şi caietul de sarcini. Până la urmă, ne vom încadra în termenul pe care l-am avansat de la început, final de septembrie, început de octombrie", a comentat Mihai Florea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091