Life

Cine e actrița cu care a fost înșelată Jennifer Lopez. Lui Alex Rodriguez i-a picat cu tronc o blondă superbă

13.03.2021 | 14:44
Cine e actrita cu care a fost inselata Jennifer Lopez Lui Alex Rodriguez ia picat cu tronc o blonda superba
Despărțirea momentului în showbiz! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au spus adio (sursă foto: usmagazine.com)
ADVERTISEMENT

Actrița cu care Alex Rodriguez a înșelat-o pe Jennifer Lopez se numește Madison LeCroy. Este vorba despre despărțirea momentului în showbiz-ul mondial, după ce cunoscuta actriță și cântăreață a anulat logodna atunci când a aflat că bărbatul nu i-a fost tocmai fidel.

În vârstă de 51 de ani, Jennifer Lopez a aflat că a fost înlocuită cu o altă actriță, cu două decenii mai tânără ca ea. Starleta și Alex Rodriguez formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete de peste Ocean, dar au pust capăt poveștii lor de iubire.

ADVERTISEMENT

Problemele amoroase au apărut între ei după o relație de patru ani, iar fostul jucător de baseball nu pare să fi stat prea mult pe gânduri până să rupă logodna. Aceștia s-a logodit cu doi ani în urmă și se pare că decizia despărțirii a venit de comun acord, după ce celebra JLo a aflat adevărul.

Actrița cu care a fost înlocuită Jennifer Lopez. Alex Rodriguez a preferat o blondină cu 20 de ani mai tânără

Vedetele au pus capăt relației lor pe care publicul o urmărea cu mare interes, încă de când a debutat. Totodată, motivul care a dus la despărțire dintre actriță și fostul sportiv de 45 de ani l-a reprezentat o altă vedetă americană.

ADVERTISEMENT

Zvonurile despre o posibilă legătură între Alex Rodriguez și Madison LeCroy au apărut încă din luna ianuarie din 2021. Tânăra este cunocută și pentru aparițiile sale în serialul Southern Charm, potrivit revistei People.

În plus, mai este cunoscut și faptul că din pricina pandemiei, Jennifer Lopez și Alex și-au anulat nunta de două ori. Totul chit că își doreau foarte mult să facă acest mare pas în relația lor, fiind considerat un cuplu solid de la Hollywood.

ADVERTISEMENT
Cine e actrița cu care a fost înșelată Jennifer Lopez. Lui Alex Rodriguez i-a picat cu tronc o blondă superbă
Cea care i-a sucit mințile fostului logodnic al lui JLo se numește Madison LeCroy (sursă foto: usmagazine.com)

Madison LeCroy este o apariție superbă, iar blondina pare să îi fi sucit lui Alex Rodriguez mințile. Există însă apropiați ai actriței de 30 de ani care susțin că între blondină și fostul jucător de baseball nu ar fi existat și o întâlnire fizică, ci doar mai multe discuții pe rețelele sociale.

Madison este divorțată și are un copil de 8 ani, după ce s-a măritat la vârsta de 20 de ani. Chiar actrița din serialul american a susținut că Jennifer Lopez nu a fost înșelată cu ea, dar și că nu dorește să îi provoace acesteia vreun rău.

ADVERTISEMENT

“El nu și-a înșelat niciodată fizic logodnica cu mine. Nu doresc nimic rău familiei lui sau mie. Suntem nevinovați în toată treaba asta, doar am vorbit pe FaceTime”, a susținut Madison.

“Povestea cu Madison LeCroy este adevăratul motiv pentru care s-au despărțit definitiv. Aveau deja probleme, însă Jennifer a fost foarte jignită de acest scandal”, au mai dezvăluit și câțiva apropiați ai cuplului Lopez-Rodriguez.

ADVERTISEMENT