Fotbal intern

Cine este Alexandru Gașpar, puștiul care a debutat la 15 ani în Liga 2

18.05.2018 | 10:03
Cine este Alexandru Gaspar pustiul care a debutat la 15 ani in Liga 2
Alexandru Gașpar a debutat la 15 ani în Liga 2

ASU Poli Timișoara a obținut o victorie importantă în duelul cu Foresta Suceava, scor 2-0, iar cu această ocazie antrenorul Antonio Foale l-a debutat la seniori pe tânărul de numai 15 ani, Alexandru Gașpar.

Gașpar a intrat pe teren în minutul 80, în locul veteranului Adrian Poparadu. „Sunt foarte mulţi jucători care au jucat toate meciurile până acum. Mă bucur că am promovat un copil care promite. Sperăm ca şi campionatul viitor să fie pe lângă noi”, a spus la sfârșitul partidei tehnicianul Foale, potrivit liga2.ro. Gașpar este un produs al LPS Banatul și face parte din lotul mare al formației fanilor timișoreni încă din această iarnă, când a mers în cantonament alături de alb-violeți și a evoluat în mai multe partide de pregătire.

Alexandru Gașpar este așteptat în Anglia

Internațional de tineret și campion la grupa lui de vârstă alături de juniorii de la Poli Timișoara, Alexandru Gașpar a intrat și în vizorul cluburilor din fotbalul mare. El a fost chemat să dea probe la West Ham United, unde i-a impresionat pe englezi, care îl așteaptă sezonul viitor în Anglia, când va împlini vârsta eligibilă pentru un transfer în Albion. „M-a impresionat tot ceea ce am văzut acolo. Organizarea este impecabilă, iar despre condiţii nu cred că are rost să spun că sunt excelente, asta o ştie toată lumea. Contactul cu fotbalul englez a fost o experienţă bună pentru mine, despre care cred că mă va ajuta în viitor. Antrenorii de acolo mi-au spus că mă aşteaptă şi anul viitor” , a recunoscut pentru debanat.ro tânărul fotbalist bănățean.

După victoria cu Foresta Suceava, ASU Poli Timișoara a urcat pe locul 7, cu 51 de puncte.